USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі першокласники долучилися до збору коштів Аріні Самчук

19 Грудня 2017 09:33
День Святого Миколая – це свято, якого із трепетом чекають діти, і з надією на диво – дорослі. Та часто трапляється, коли малюки просять святого покровителя не нову ляльку чи конструктор, а здоровʼя. Миколай може сотворити диво, і долучилися до створення дива першокласники, які збирають кошти на лікування лучанці Аріні Самчук.

Школярі Луцької ЗОШ І-ІІ ст. № 11-колегіум не стоять осторонь проблем інших людей – чи то бабусі й дідусі із будинку пристарілих, бійці зони АТО, дітвора із дитячих будинків чи ті, хто бореться з недугою.

Цього разу учні початкової ланки долучилися до збору коштів маленькій лучанці Аріні Самчук. Зокрема у 1-А класі розписували печиво, а кошти за майстер-клас направлять на лікування дівчинки.

Класовод Ольга Мамай вважає, що милосердя у діток потрібно виховувати змалку.

«Ми знаємо, що Святий Миколай - покровитель подорожніх та дітей. Тому сьогодні ми запросили до нас фахівця, яка проведе майстер-клас із розпису печива і кошти за навчання ми направимо на лікування Аріни Самчук, яка зараз хворіє. Я вважаю, що милосердя, доброту у дітей потрібно виховувати із самого малечку. Тому ми й проводимо благодійну акцію», - розповідає Ольга Іванівна.
Діти щасливі від того, що гарно проводять час і тим самим можуть допомогти Арінці. Першокласниця Анна залюбки ділиться враженнями.

«Мені дуже сподобалося розписувати печиво, це так цікаво. Ми прикрашали печиво різними смаколиками, які можна їсти і окремо, вони дуже солодкі і смачні. Нам вчителька казала, що ми їх робимо і лишимо собі, щоб подарувати комусь із близьких, а також і допомагаємо грошима дівчинці, яка захворіла, щоб вона швидше одужала і щоб до неї прийшов Святий Миколай», - ділиться враженнями дівчинка.
Її однокласник Сашко теж задоволений акцією, адже вважає, що Святий Миколай обовʼязково має прийти і до Арінки.

«Для мене День Святого Миколая – це одне із найулюбленіших свят. Я старюся мамі допомагати, слухатися. Ми маємо допомагати і однокласникам, і іншим дітям, кому можемо. Я дуже хочу, щоб і до Арінки прийшов Святий Миколай і вона одужала», - сподівається Сашко.
Нагадаємо, що маленькій лучанці Аріні Самчук, яка з 4 років бореться з раком, збирають кошти на лікування.

Лікарі поставили дитині страшний діагноз: подовжений ріст пухлини (анапластична епендимома, Grade III) правого ММК, стан після хірургічного лікування 10.08.11, 23.07.15, 13.08.17) Атактичний синдром. Парез Vl, VII пари ЧМН справа. Усі, хто хоче допомогти коштами на лікування маленької лучанки, можуть переказати гроші за такими реквізитами: ПриватБанк 4731 2171 1114 4976 Самчук Вікторія Вікторівна (мама дівчинки).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus