USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі плавці вибороли нагороди на міжнародному чемпіонаті з плавання у Литві

25 Грудня 2022 16:23
Волиняни у складі національної збірної із плавання повернулися з міжнародних змагань, що відбувалися в Литві у середині грудня.

Про це розповів Суспільному тренер Володимир Самчук.

Серед переможців – представники Луцької дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву Максим Ткачук та Іван Гарбарчук.

Іван Гарбарчук здобув дві медалі на дистанції 50 метрів батерфляєм – срібло, на дистанції 50 метрів вільним стилем – бронзу, а на дистанції 100 метрів вільним стилем не здобув жодної медалі, проте встановив новий юнацький рекорд України.

Спортсмен каже: перед змаганнями мав підвищену температуру, тож довелось виступати не в найкращій фізичній формі.
Харків’янин Микита Кудінов зліва та Іван Гарбарчук справа

Як розповів тренер Володимир Самчук, у чемпіонаті із плавання взяли участь представники зі Швейцарії, Естонії, Литви, Латвії та Британії. Українську команду плавців представили 24 спортсмени та п’ять тренерів.

«У нас виїхали спортсмени дорослі та у вікових категоріях. Кожен виступ спортсменів збірної України має високо оцінюватися не з точки зору результату, а з точки зору тих умов, в яких готуємось», – каже Володимир Самчук.
Ще одним учасником чемпіонату від Волині став плавець Микита Кудінов. У вересні через повномасштабну війну він переїхав до Луцька із Харкова, де представляв місцеву школу плавання. Спортсмен говорить, що суперництво було непростим, оскільки у змаганнях паралельно брали участь і молоді, і досвідчені плавці.

Нині волинські плавці продовжують тренування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus