USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі правоохоронці хотіли прогнати дніпропетровського «паганіні»

7 Листопада 2014 18:00
У центрі міста лунають чарівні звуки скрипки. Так, до обласного центру знову приїхав вуличний скрипаль із Дніпропетровська Андрій Петров. І хоч цього разу не обійшлось без втручання луцьких правоохоронців, музикант зумів відстояти власне право на виступ.

Варто зазначити, що уродженець Дніпропетровська Андрій Петров займається музикою з семи років. Каже, що музика міцно вкоренилась в його життя.


«Східний маестро» зібрав навколо себе великий натовп і перехожих, які вряди-годи кидали гроші йому у скриньку. Натомість, артист з посмішкою роздавав автографи лучанам, які залюбки купували диски із творчим доробком скрипаля.
Від поціновувачів музикант отримав й червоні троянди.
Так не обійшлося й без неприємностей. Зі слів лучанина Дмитра, щойно музика почав свою гру, як до нього навідались міліціонери і запропонували покинути площу біля Центрального універмагу «Луцьк». Але артист не розгубився, і, хитро посміхнувшись, показав їм цілий стос паперів, після чого правоохоронці залишили пана Андрія у спокої.

«Як на мене, то маестро перевершив Ванессу Мей. У його грі – велика майстерність та досвід. Особисто я трошки розуміюсь на музиці, тож, слухаючи скрипаля, отримую неабияке задоволення», - захоплюється віртуозною грою вуличного музиканта лучанин Юрій, який свого часу закінчив музичну школу з класу гри на бандурі.
Тим часом глядачі почали скандувати: «Браво, маестро!».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Укроп Показати IP 7 Листопада 2014 18:44
в нинішній час такий собі митець міг збрати натовп в центрі міста і здійснити теракт. правоохоронці повинні присікати таку творчість і прискіпливо перевіряти митців. війна в країні!
34 до Укроп Показати IP 7 Листопада 2014 18:54
это нужно так с са ть кипятком, чтобы выдумать подобное?
тєраріст до Укроп Показати IP 7 Листопада 2014 22:05
З такою "желєзною логікою" треба взагалі заборонити всім з житла виходити, тож будь хто може прийти на варшавку, обвісити себе тротилом і здійснити теракт. Куда тим ізраілям та іракам до нас.
петрушка до Укроп Показати IP 7 Листопада 2014 23:27
Перевіряйте не перевіряйте скоро натовп буде пригощати коктелями Молотова * правосвавільщиків*.
Андрій76 до Укроп Показати IP 8 Листопада 2014 00:11
Ти не Укроп, ти ******...А музика ВІЧНА...
нововолинець Показати IP 7 Листопада 2014 19:16
У нас мєнт також його пресував.але він відстояв своє право грати.грає гарно!!
Укропу Показати IP 7 Листопада 2014 19:38
Не будь мєнтом! Стань людиною і почни думати. Піди на Старий базар - це ідеальний майданчик для теракту, але мєнтів там не видно і мєра луцького вони не доймають питанням, що настав час навести там порядок, щоб не наражати людей на небезпеку. Просто хотіли "капусти рубанути" та активність показати.
Наталя Показати IP 7 Листопада 2014 19:39
Чудовий музикант! Да нас...и на вашу війну, коли в Україні є такі таланти!! Ще Путіна приплетіть сюди, бо його "агенти" уже скрізь....................
Волинь моя Показати IP 7 Листопада 2014 19:40
Все правильно - треба перевіряти таких осіб, ким би вони не були. Береженого як кажуть.... І законодавча база для перевірок наявна, тому її виконання - це норма. Доречі.. оці "коментатори" по типу 34 - ще не второпали що на українців всяка хрєнова агітація не діє? Псуйте повітря в себе в кацапстані.
Вадік до Волинь моя Показати IP 7 Листопада 2014 23:20
ну не може бути терористом людина, яка ТАК вміє грати
34 до Волинь моя Показати IP 8 Листопада 2014 10:06
даунито, комментарии людей показали - кто из нас прав и кто из нас нормальный украинец. Указываешь - куда мне дуть, то и я тебе укажу куда тебе дуть - в зону АТО, с оружием в руках а не клавой в зубах. П,С. Проверять людей, опасных для общества, тоже нужно уметь. Осторожно, деликатно, не навязчиво. А, если он и впрямь террорист, то любой хам и псих, типа тебя, только спровоцирует нажатие кнопки, а не позволит грамотно обезвредить его.
на самом деле Показати IP 7 Листопада 2014 20:45
менты думали что его игра будет мешать ВАЛЮТЧИКАМ возле цума торговать валютой.а это прямой убыток для общего бизнеса.вот и хотели погнать конкурента
мда Показати IP 7 Листопада 2014 22:00
коментар було видалено
121 Показати IP 8 Листопада 2014 17:09
щось я не розумію. УМВС ми потрощили, Шпигу поставили, Руденка звільнили, а менти всеодно погані. не перевірили б документи погані, бо нічого не роблять, перевірили документи теж погані. народ давайте всі дружно почнемо змінювати себе, своє ставлення до інших, а тоді помаленьку стане порядок у всьому.
Абирвалг Показати IP 10 Листопада 2014 06:57
Потім менти дивуються,чому мусорми правоохоронців народ називає.Рагулів набрали в ментовську кантору і корчить чмо з себе рейнджера чи лейтенанта Коломбо.Конституції в очі не бачило,а правоохоронець!Тріснути по пустій голові щоб кашкет полетів.Бидло повинне бути в стійлі ! Не представився згідно чинного законодавства ,закону про міліцію.Руку до черепа свого не приклав.Музикант їм заважає,а наркоторгівля не заважає!?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus