USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцькі прикордонники - на полігоні

6 Лютого 2015 14:05
У Луцькому прикордонному загоні закінчились заходи з підготовки двох оперативно-бойових підрозділів, які передбачають обов’язкове злагодження всіх бійців в польових умовах.

На базі полігону ЗСУ прикордонники виконали вправи учбових стрільб з усіх видів стрілецької зброї та групової, такої як крупнокаліберні кулемети та ручні протитанкові гранатомети. Крім цього, спеціально запрошені фахівці провели заняття по інженерному облаштуванню опорних пунктів та блокпостів. Військовослужбовці, які вже повернулись із зони АТО та мають попередній досвід, розповіли як нести службу та найефективніше уберігатися від артобстрілів на блокпостах.

Також фахівці оперативно-бойових підрозділів Луцького загону вузьких спеціальностей, а саме сапери, снайпери, водії БТР та БМП пройшли курси навчання в центрах підготовки ЗСУ та навчальних центрах Держприкордонслужби України.

Нині проводяться курси операторів протитанкового керованого ракетного комплексу (ПТРК) «Фагот» та розрахунків ЗУ-23-2 у Навчальному центрі Державної прикордонної служби України. Персонал структурних підрозділів органів охорони державного кордону усіх регіонів України набуває практичних навичок з застосування вищезазначених видів зброї з метою підготовки персоналу відомства до виконання бойових завдань по захисту країни.


Напередодні виїзду на ротацію до зони АТО відпрацьовували навички надання першої медичної допомоги під час бойових дій в Луцьку. Як правильно евакуювати пораненого з під вогню, накласти джгут, пов’язку, зупинити кровотечу, поставити крапельницю військових їх навчали волонтери.

Окрім того, луцькі прикордонники, які відправилися в зону АТО, отримали теплі речі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 6 Лютого 2015 14:09
СБУ куди дивиться.Чому сайт луцьких комуністів Червона Волинь збирає кошти на Жополченців?Чому комуністи Кононовичі ще не в СІЗО?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus