USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцьких прикордонників - новий командир

16 Грудня 2014 17:25
Новим очільником Луцького прикордонного загону став підполковник Олександр Мейко. Новий керівник волинських прикордонників пройшов серйозний бойовий шлях на Півдні України: його перша мобільна застава виходила на кримський перешийок під час захоплення Криму Росією, несла службу на Довжанському пункті пропуску, охороняла ділянки, які межують з Придністров’ям.

Представив нового керівника прикордонників краю начальник північного регіонального управління Державної прикордонної служби України генерал-майор Володимир Плешко.

Новоспечений керівник прикордонного загону – уродженець Хмельницького. Олександр Мейко розпочав службу в прикордонних військах ще у 1993 році, після чого навчався в Академії прикордонних військ.
У 2003 році продовжив навчання у Національній академії прикордонної служби. За роки кар’єри встиг попрацювати начальником прикордонної застави, заступником та керівником прикордонної комендатури та начальником штабу та прикордонного загону тощо.

Зі слів генерал-майора Плешка, новий керівник волинських прикордонників пройшов серйозний бойовий шлях на Півдні України, адже його перша мобільна застава виходила на кримський перешийок під час захоплення Криму Росією.
Саме його підрозділи воювали на Довжанському пункті пропуску, в той час коли він був керівником Бєлгород-Дністровського прикордонного загону. До слова, тоді загинуло троє прикордонників та один пропав безвісти.

Окрім того, Олександр Мейко мав досвід охорони ділянки на Придністров’ї, від якої чекали військової агресії з боку російських військ, які знаходяться там.
Зі слів Володимира Плешка, першочерговими завданнями є щільне закриття кордону, активна боротьба з різними проявами антиукраїнської діяльності, боротьба з контрабандою на державному кордоні тощо.

Мер Луцька Микола Романюк відзначив і екс-очільника Луцького прикордонного загону Ігоря Бурдейного і вручив йому подяку.
До слова, як відзначив начальник північного регіонального управління Державної прикордонної служби України генерал-майор, Бурдейний «позбувся» посади за хорошу службу – його підвищують і відтепер він працюватиме в регіональному аналітичному центрі.

«Так склалася доля, що приходиться йому переміщуватись. Але, щоб ні у кого не виникло думок про те, що він погано працював - навпаки. І сьогодні я в цьому переконався, спілкуючись з керівництвом. Це, дійсно, - достойний офіцер, який володіє обстановкою», - зауважив Володимир Плешко насамкінець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Андрій Показати IP 16 Грудня 2014 19:45
Чимось на податкового ректора Мельника подібний
Анонім Показати IP 16 Грудня 2014 20:48
100% мельник в молодостi)))
ас Показати IP 16 Грудня 2014 21:16
від перестановки доданків сума не міняється-слава богу
а кто Показати IP 16 Грудня 2014 22:38
взятку недавно требовал.че прокуратура молчит
рижков сергій Показати IP 17 Грудня 2014 23:27
опять новий!?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus