USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Луцькі прикордонники затримали білоруса на викраденому «Фольксвагені»

23 Липня 2017 11:43
Прикордонники затримали викрадений «Фольксваген», за кермом якого був громадянин Білорусі.

Автомобіль, який знаходився у міжнародному розшуку, виявили учора прикордонники Луцького загону на українсько-білоруському кордоні, інформують у прес-службі держприкордонслужби України.

На іномарку під час заходів прикордонного контролю в пункті пропуску «Доманове» спрацювала база даних Інтерполу. За кермом автомобіля «Фольксваген» 2006 року випуску білоруської реєстрації був громадянин Білорусі. Встановлено, що автомобіль розшукувався у Росії як викрадений. Про виявлення іномарки поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в м.Києві. Авто передали працівникам поліції.

Варто зазначити, що з початку року співробітники Держприкордонслужби виявили за базою даних Інтерполу 119 транспортних засобів, які знаходилися у міжнародному розшуку.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus