USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Луцькі школярі привезли гостинці лісовим жителям

5 Лютого 2017 15:54
Міський центр туризму, спорту і краєзнавства та Волинський туристичний клуб «МИ» організували поїздку луцьких школярів до лісу, де вони могли лишити гостинці диким звірям.

Природоохоронна традиція – їхати до звірів із гостинцями – зародилася сім років тому. Цей рік не став винятком, повідомили на сайті Волинського ОУЛМГ.

Керівник турклубу Руслана Мельник оголосила про збір гостинців. Тож у день виїзду біля Луцької ЗОШ №23 можна було спостерігати таку картину: малі і дорослі несли пакуночки із зерном, овочами, фруктами, сіллю, різними смаколиками.

«Зима – найскрутніша пора для звірів, – зазначає головний організатор заходу. – Попри холод докучає і голод, адже їжі у цей час дуже мало».

Звісно, їх підгодовують місцеві єгері. Тільки у ДП «МГ «Звірівське» лісові мешканці з’їдають до 100 тонн харчів. Середина зими, особливо лютий, – найважча пора для звірів. Адже нинішня зима є холодною та сніжною, тому тварини, на думку Руслани Мельник, потребують допомоги і гостинці, привезені небайдужими, урізноманітнять їх харчування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus