USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Лучани збираються на міжнародний конкурс якості товарів

19 Грудня 2013 16:52
Переможців Х Веукраїнського конкурсу «100 кращих товарів України» запрошують на міжнародний конкурс якості товарів.

Цього року в номінації «Вироби народних художніх промислів» переміг Луцький центр професійно-технічної освіти, представивши вишиті вироби столового асортименту: скатертини, серветки, одяг для барменів, офіціантів, гардини. Торік цей навчальний заклад здобув «срібло» за виготовлені сценічні костюми, інформує газета «Луцький замок».

Цьогорічний «Золотий диплом» дає хорошу рекламу центру і можливість брати участь у престижних міжнародних конкурсах, розповідає директор ЛЦПТО Ольга Завацька. І вже є такі запрошення.

«Тяжко завойовувати таке визнання, але ще важче втримати високий рівень. Наступна планка – міжнародний конкурс якості товарів, куди нас запрошують вдруге. Однак відчуваємо трохи проблему у фінансуванні, бо на високий рівень хочеться взяти й дорожчі тканини. Задуми є, ідей багато, стояти на місці не будемо, аби тільки не згасав вогник у колективі», - зазначила директор.

Ольга Завацька каже, що на майбутнє в подібних конкурсах хотілося б представити в’язані трикотажні вироби, дитячий одяг, випускні, сценічні костюми. До слова, одяг, виготовлений учнями ЛЦТПО постійно демонструють луцькі діти в ансамблях «Волинянка», «Волиняночка», «Радість», шкільних колективах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus