USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі волейболістки поступились подолянкам

8 Квітня 2017 14:26
У Терноплі продовжуються ігри фіналу чотирьох Суперліги серед жіночих команд з волейболу. Після перемоги над господарками паркету першого дня луцька ВК «Волинь-Університет-ОДЮСШ» поступилась вінницькому «Білозгару».

Вінницький «Білозгар-Медуніверситет» після «сухої» поразки від «Хіміка» другого ігрового дня впевнено обіграв луцьку «Волинь-Університет-ОДЮСШ». Підопічні Богуслава Галицького жодного разу не набрали більше двадцяти очок за сет.

У першому рівна гра тривала до середини сету – 12:10, 15:13. Вінничанки зуміли краще налаштуватися на кінцівку – 25:19. У другому сеті команда Юлії Якушевої вирішила всі питання вже до другої перерви, коли «Білозгар» повів 16:10. Далі –25:15. В третій партії трималася більш-менш рівна гра (7:6, 17:15), поки на подачу не вийшла граючий тренер «Білозгара» Юлія Якушева. Декілька ейсів, ще кілька неприйомів, та, звісно ж, влучні дві останні подачі від Олени Расточило принесли Вінниці таку бажану перемогу – 25:16.

«З Вінницею ми краще зіграли, ніж першого дня з Тернополем. Просто суперник виявився сильнішим. «Білозгар» добре підготувався до фінального туру. Наше завдання – вчитись грати. Я не змушую дівчат ставати призерами чи отримувати звання майстрів спорту. Кожен матч для нас – життєвий урок. Ми стараємося грати свій волейбол. В матчі з «Хіміком» наше завдання мінімум – в кожній партії набрати по 10 очок», - розповів наставник лучанок Богуслав Галицький.

«Білозгар-Медуніверситет» - «Волинь-Університет-ОДЮСШ» - 3:0 (25:19, 25:15, 25:16)

«Білозгар»: Ю.Якушева (к), Житовоз, Расточило, Машковськи, Літвіновська, Франкевич; Косяк (л), В.Якушева, Власова. Тренер – Юлія Якушева.

«Волинь»: Тищенко, Скрипник, Яцків, Осачук, Рудик (к), Собчук; Карасьова (л), Гас. Тренер - Богуслав Галицький.

Незважаючи на поразку, волинянки зберегли друге місце в «турнірці». Лідирувати продовжує «Хімік».

Останнього ігрового дня підопічні Богуслава Галицького зустрінуться з шестикратним чемпіоном суперліги южненським «Хіміком». Вінницька волейбольна команда зіграє з тернопільською «Галичанкою».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus