USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі волонтери подарували свято бійцям у госпіталі

5 Березня 2016 17:11
Волонтери проекту «Меценати для солдата» влаштували справжнє свято для бійців, які перебувають у Волинському обласному госпіталі для інвалідів війни, що у Луцьку. Вони завітали до них із гостинцями та сюрпризами. Про це повідомляє Громадське.Волинь.

Зустріч волонтерів з воїнами відбулася у четвер, 3 березня. Серед подарунків, які привезли до шпиталю – піца, соки, солодощі, кава та великий торт. Також хлопцям подарували настільну гру «Шлях до успіху», яку презентував активіст «Автомайдану України» Сергій Деркач.

«Сьогодні ми традиційно приїхали у шпиталь, тому що ми вважаємо, що це мінімум, який ми, як волонтерський проект «Меценати для солдата», можемо зробити для хлопців із шпиталю. Я рада, що бачу знайомі обличчя, бачу хлопців, з якими ми працюємо. Мене найбільше тішить те, що давши оголошення на нашій сторінці спільноти, відгукнулося багато інших волонтерів. Були музиканти наші місцеві, які проявили ініціативу. Важливо те, що ми, як волонтери, не потратили власних коштів, тому що всі сьогоднішні подарунки презентували наші луцькі меценати», – розповіла координатор проекту «Меценати для солдата» Ніла Головатська.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
о Показати IP 5 Березня 2016 19:14
чого імен справжніх меценатів нема?
побратим Показати IP 7 Березня 2016 23:28
свято в обласному госпіталі для інвалідів війни, а чого фотка військового госпіталю на початку статті?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus