USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Луцькі заклади позашкілля отримали квадрокоптери

11 Січня 2024 17:50
Голова Волиньради Григорій Недопад та його перший заступник Юрій Поліщук передали обласним комунальним закладам – Центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді та Центру позашкільної освіти навчальні квадрокоптери.

Обидва центри позашкільного розвитку адаптують навчальні програми під виклики та оновлюють матеріально-технічну базу для здобуття учнями практичних навичок, інформують в облраді.

В обласному центрі національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства наразі працюють над впровадженням нової навчальної програми військово-патріотичного напрямку, яка включатиме чотири блоки: БПЛА, військова топографія, історія України та домедична підготовка за стандартами НАТО.

Читати ще: 3D-моделювання та деталі для фронтових приладів: у Луцьку в Центрі позашкільної освіти відкрили STEM-лабораторію

Ознайомившись із нововведеннями, започаткованими в обох закладах, Григорій Недопад зазначив, що надане Волиньрадою обладнання допоможе швидше інтегрувати нові навчальні програми, актуальність яких продиктована великою війною. «Я переконаний, що ці навчальні дрони будуть використовуватись в освітньому процесі з метою його осучаснення на вимогу часу. Тут виховуються майбутні інженери, кібернетики, науковці, спортсмени та загалом обдаровані юнаки та дівчата, які є патріотами своєї держави. Це наше майбутнє, якому відбудовувати та захищати рідну землю. Ми й надалі будемо працювати над тим, аби не лише підтримувати, а й оновлювати матеріально-технічну базу обласних комунальних закладів», – запевнив Григорій Недопад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus