USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцькі ЖЕКи звітуватимуть про обіг коштів на сайті міськради

11 Червня 2015 10:44
Виконавчий комітет Луцької міськради прийняв рішення, згідно з яким всі луцькі ЖЕКи звітуватимуть про отримані і витрачені кошти на офіційному сайті міської ради, - інформує сайт Район.Луцьк.

Згідно з рішенням, розміщуватиметься інформація побудинкового обліку як щодо надходження коштів від мешканців та плати за послуги з утримання будинків та прибудинкових територій, так і щодо фактичних витрат на оплату виконаних робіт.

На офіційному сайті для цього створять окремий розділ, відтак, кожен житель зможе зайти на сторінку і переглянути, скільки коштів з будинку, в якому він живе, отримали ЖЕКи, та скільки і на що вони їх витратили.

Ініціатор рішення – член виконкому Богдан Климчук розповів:«Спочатку і житлово-комунальні підприємства, і заступниця міського голови Лариса Соколовська були категорично проти такої ініціативи. Розповідали, що інформація про витрачені кошти розміщується в кожному під’їзді. Але ж ми знаємо, що це не так. Тож в результаті дійшли згоди, щоб інформація про отримані та витрачені кошти оновлювалась на сайті щоквартально».

Орієнтовно з 20 липня лучани побачать звіти таких ЖКП міста:

ЖКП № 2

ЖКП № 3

ЖКП № 7

ЖКП № 11

Товариство «М.Ж.К.»

Луцька кооперативна житлово-експлуатаційна контора № 8 ЖБК.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 11 Червня 2015 10:53
щодо надходження коштів від мешканців та плати за послуги з утримання будинків та прибудинкових територій, так і щодо фактичних витрат на оплату виконаних робіт. самі мешканні скажуть про фактичну роботу жеків
оксана Показати IP 11 Червня 2015 10:58
та невже і 8-й жек нехай би показали штати зарплати і преміі ці бездєльники
лучанка Показати IP 11 Червня 2015 11:25
Та вони все збрешуть, головний інженер ЖЕКУ 32 уже другу хату закінчує будувати-ось де наші кошти. Не смішіть горобців нічого вони не покажуть-це все буде обманом ,правдивої інформації не буде ніколи
АТО Показати IP 11 Червня 2015 12:34
Не вдавіться від завісті і не пишіть всяку хирню. Просто гидко.
Іван до АТО Показати IP 11 Червня 2015 12:47
Хто їм завідує,? Ви крадете ,а ми вам завідуємо. Ці жеківці бездельники собі захмарні премії і зарплати роблять за наші з вами гроші. Їх давно всіх треба розігнати, крадуть безбожно, а не роблять нічого. Тихенько прижилися і роблять собі для себе, а ми дурні їх спонсоруємо.Ми повинні самі свої кошти використовувати, а порахувати скільки у нас коштіа також можемо самі-це повинно бути у них окремі рахунки на кожен будинок.І калькуляція, що вони роблять і куди пішли кошти.Але в них такого нема, там все розкрадено
сашко до Іван Показати IP 11 Червня 2015 16:18
НЕ перебільшуйте. ЖЕКи державні установи і контролюючі органи іх постійно можуть перевірити. І якби вже так сильно крали то мабуть вже хтось би сидів. А звинувачувати безпідставно це просто не порядно. Хоч в мене теж є питання до них. Але все треба вирішувати на законних підставах. Стидно за нас Украінців.
Жеківець Показати IP 11 Червня 2015 17:16
У всіх без винятку ЖЕКах ведеться побудинковий облік доходів і витрат. Інформація про використання коштів 2 рази в рік вивішується на підіздах. Можна також прийти в ЖКП де вам нададуть вичерпну інформацію по кожному будинку. І це дійсно так. За своі слова відповідаю.
лучанка Показати IP 12 Червня 2015 15:33
шо ви вчепилися за гол.інженера жкеу2-підіть і подивіться і буде все ясно про "хати".пишіть шось правдиве або нічого.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus