USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцькі автобуси нe пускають у «Шацькі озера»

11 Серпня 2008 17:47
За словами заступника голови правління ВАТ «Волинське обласне підприємство автобусних станцій №10799» Раїси Модринської, «керівництво пансіонату «Шацькі озера» не пускає луцькі автобуси на його територію». Про це стало відомо під час наради за участю керівників ДП «Волиньавтотранссервіс» та територіального управління «Головтрансінспекція» щодо організації пасажирських перевезень у області, – інформує 11 серпня репортер «Волинських Новин».
 
Як сказала пані Модринська, керівництво пансіонату «пообіцяло, що візьме кран та викине наш кіоск». Луцькі автобуси не пускають на територію пансіонату, оскільки, за словами Раїси Модринської, дирекція каже, що «ми маємо платити за заїзд».
 Начальник головного управління промисловості та інфраструктури ОДА Микола Кучеренко доручив «розібратися із цим питанням».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus