USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі діти разом з депутатами висадили 40 дерев. ФОТО

30 Квітня 2013 18:45
Чотири десятки фруктових дерев на території двох луцьких дитсадочків посадили «білосердечні» депутати та учасники ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи.

Екологічна акція «В майбутнє - без екологічних і техногенних катастроф» відбулася у луцьких ДНЗ №10 і №19 30 квітня.

У межах акції ліквідатори Чорнобильської катастрофи, депутати Луцької міськради і маленькі вихованці дитячих садочків висадили 40 фруктових дерев.

За словами радника Луцького міського голови з екологічних питань Бориса Сороки, захід приурочений до річниці аварії на ЧАЕС.
«Я думаю, що посадивши ці дерева, маленькі вихованці цих дошкільних закладів будуть їх поливати і доглядати, вирощувати і споживати їх плоди, згадувати про ліквідаторів, які робили все для того, щоб ліквідувати страшну аварію на ЧАЕС», - переконаний Борис Сорока.

«Сьогодні ми вимушені від маленького до великого піклуватися про підвищення виконавської, трудової, законодавчої дисциплін, дотримуватися техніки безпеки для того, щоб у нас не виникали надзвичайні ситуації, пожежі і вибухи, щоб ми жили під мирним голубим небом», - додав він.

В акції з-поміж інших взяли участь секретар Луцької міськради Григорій Пустовіт, члени фракції ВО «Батьківщина» у Луцькій міській раді Сергій Григоренко, Василь Гриб, Олександр Семенюк, Юрій Корольчук, виконувач обов’язки Волинської організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» Ростислав Кухтей, безпосередні ліквідатори Чорнобильської катастрофи, начальник управління освіти Луцької міськради Олег Гребенюк.

Так, Григорій Пустовіт зазначив, що дерева у дитячих садочках посадять перед усім задля того, аби подбати про екологію. «І чим більше дерев посадять лучани, тим чистіша, гарніша буде наша природа, наше довкілля. І я думаю, що кожен з вас запам’ятає і для себе поставить завдання, що він теж має посадити хоча б одне дерево», - зауважив секретар луцької мерії.








Своєю чергою, Сергій Григоренко розповів, що депутати від фракції ВО «Батьківщина» у Луцькій міськраді уже неодноразово допомагали дитячому садочку. Так, поряд з садочком на прохання виховательки ДНЗ№10 вони відкрили за кошти партії дитячий майданчик. «Садочок ми цей не забуваємо, по можливості стараємося допомагати і сьогодні тут присутні не тільки депутати, але й члени виконкому, підприємці. Ми хочемо посадити ці дерева в пам’ять про ліквідаторів аварії Чоробильської АЕС, тому що ці дерева – символ надії, що попри знущання з боку різних тоталітарних режимів, попри катастрофи, Україна і українці перемагають і розвиваються. Нехай ці дерева в майбутньому приносять гарні плоди, дітки їх зривають», - підсумував Сергій Григоренко.

У межах заходу завідувачок ДНЗ №10 та №19 нагородили «зеленими грамотами» за їхню участь у різноманітних екологічних акціях, окрім того, подяками Луцької міськради відзначили і присутніх на заході ліквідаторів аварії на ЧАЕС. Окрім того, для усіх присутніх виступили дітки.










А після урочистої частини на території ДНЗ №10 учасники акції висадили 20 фруктових дерев. Таку ж кількість посадили і на території дитсадочку №19.










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Садун Показати IP 30 Квітня 2013 23:26
Посадити і закопати в готову яму - ріііізні речі!
Лучанин Показати IP 1 Травня 2013 00:29
Якийсь в наших депутатів дешевий і дитячий піар вийшов. Краще б дороги зробили.
Рекс Показати IP 1 Травня 2013 08:47
Диви, який швидкий фотограф. Всюди встиг саме в той момент, коли народні засранці саме підсипали земельку у лунки. Чи може вони довгенько тримали лопату очікуючи влучного кадру? Ті ні, вони не такі, вони дуже працьовиті та чесні.
дєятєлям Показати IP 1 Травня 2013 18:18
теж мені...)))"дєятєлі")

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus