USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Луцькі гімназистки звернуться до Президента України. ФОТО

20 Березня 2013 10:19
Учениці гімназії № 18 взяли участь у Всеукраїнському дитячому форумі, підсумком роботи якого буде звернення до Президента України, Верховної Ради України, КМУ про негайні реформування в системі освіти, правоохоронних структур, з метою захисту їх прав і свобод, збереження життя і здоров’я, як майбутньої, гідної, потужної, демократичної нації.

Команда гімназії № 18у складі учнів Мартинюк Дарини, Згоран Юлії та керівників Дністрянської Наталії, Андрійчук Галини 21-22 лютого 2013 року взяла участь в VI Всеукраїнському дитячому форумі з міжнародною участю «Формула успіху правової держави очима дітей», організованого управлінням освіти і науки Тернопільської міської ради за ініціативи обласної дитячої організації «Голос дитини», за підтримки кафедри ЮНЕСКО «превентивна освіта і соціальна політика», інституту проблеми виховання НАПН України, головного управління юстиції в Тернопільській області, Міністерства освіти, молоді та спорту України, Міністерства юстиції України. В ньому брали участь старшокласники з 16-ти регіонів України, а також з Ростова-на-Дону (Росія) та Канади.

Юні лучанки отримали грамоти за зразковий проект та вагомий внесок у системі розбудови демократичної, правової держави за проект під назвою «Учнівське самоврядування – джерело громадської активності в системі державотворення». Форум об’єднав молодь для розгляду актуальних питань, а саме корупція, патріотизм, формування волонтерських рухів, вдосконалення учнівського самоврядування та створення людям успішної держави.

Протягом 2-ох днів учасники форуму брали участь в круглих столах та відвідали Марійський духовний центр у Зарваниці. Учасники форуму здобули не лише нові знання в галузі правознавства, але й отримали досвід публічного виступу та діалогу, знайшли нових друзів, гарно відпочили на дискотеці. Приємні враження залишаться з учасниками надовго. Форум продемонстрував кращі ідеї молодого покоління щодо розбудови правового суспільства в Україні і став добрим прикладом для наслідування.

Підсумком роботи форуму буде звернення до Президента України, Верховної Ради України, КМУ про негайні реформування в системі освіти, правоохоронних структур, з метою захисту їх прав і свобод, збереження життя і здоров’я, як майбутньої, гідної, потужної, демократичної нації.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Воля Показати IP 20 Березня 2013 11:29
Казна-що

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus