USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцькі гуртожитки уже кілька років не можуть приватизувати

18 Лютого 2013 17:03
Жителі гуртожитків, що на вулиці Дружби Народів, уже кілька років не можуть приватизувати там власне помешкання.

Про це розповіли, власне, мешканці житлових будівель на вулицях Дружби Народів, 2, 2а, 4а, 6 та 6а під час особистого прийому у луцького міського голови Миколи Романюка.

Вони розповіли, що певна кількість жителів придбали кімнати в гуртожитках за рішенням суду про купівлю-продаж, однак теж бажають приватизувати свої кімнати.

«Ми минулого року, в лютому, були у вас. За півроку ніяк не могли «видерти» відповіді, і то вона була не по суті. А зараз іде 2014-ий рік і приватизація закінчиться. І що буде?» − звернулись до мера міста лучани.

Микола Романюк відповів, що під час минулої зустрічі з мешканцями гуртожитків вирішили передати кімнати у комунальну власність, а пізніше громадяни зможуть ці кімнати приватизувати.

Лучани зауважили, що пройшов уже 1 рік, а результату немає й досі.

Очільник міста повідомив, що при наступній зустрічі з мешканцями гуртожитків по вулицях Дружби Народів, яка відбудеться на цьому ж тижні, вони спробують дійти згоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus