USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцькі медики задумалися, як захистити пацієнтів від пожеж

24 Вересня 2008 17:15

Створення нормальної системи пожежного оповіщення в кожному медичному закладі міста є чи не найгострішою проблемою, оскільки створення належних протипожежних умов дозволить вчасно запобігти можливому лиху. Про це під час наради розповів начальник управління охорони здоров’я луцької мерії Федір Кошель, - повідомляє 25 вересня репортер «Волинських Новин».
Сучасний стан протипожежної безпеки у луцьких медзакладах є недостатнім, адже лише декілька з них не мають із цим проблем. За словами пана Кошеля, пожежники постійно звертають увагу на недоліки, які виникають.
Так, наприклад, в другій міській поліклініці вже створена добровільна пожежна дружина. Однак ще немає офіційного документу про її затвердження.
Натомість у першій лікарні не проведено вогнетривкої обробки дерев’яних конструкцій (горища), а автоматизовані пожежні сигналізації присутні лише в окремих кабінетах та палатах.
За словами пана Кошеля, для вирішення цього питання направлятимуться всі можливі кошти та зусилля. До кінця жовтня всі лікувальні заклади Луцька повинні розробити плани протипожежних систем.
Як приклад, встановлення такої системи у міському пологовому будинку коштуватиме 48 тисяч гривень за кожен поверх.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus