USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Луцькі міліціонери затримали житомирського «авторитета»

14 Серпня 2013 10:45
43-річного мешканця Житомирської області затримали дільничні інспектори міліції Луцького міського відділу за скоєння розбійного нападу, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

За допомогою до дільничних звернувся 37-річний лучанин. Чоловік повідомив, що хлопець, якого постраждалий знав лише в обличчя, із застосуванням фізичної сили викрав у нього мобільний телефон.

Дільничні недовго шукали зловмисника, адже до правоохоронців уже надійшла інформація, що на районі з’явився новий, так би мовити, «авторитет» - немісцевий, раніше судимий чоловік, який поводив себе доволі агресивно, і проявляв явну неповагу до оточуючих. Провівши ряд заходів, міліціонери затримали раніше судимого 43-річного мешканця Житомирської області. Як з'ясувалося, після звільнення з місць позбавлення волі не минуло і року, як чоловік знову пішов на кримінал.

В день скоєння злочину, хлопці випивали, як згодом стало відомо, у спільного знайомого. Пізніше між ними виникла суперечка, яка переросла у бійку. Під час бійки грабіжник наніс потерпілому декілька ударів руками та ногами, після чого, погрожуючи ножем, забрав мобільний телефон.

Зароблений таким чином трофей зловмисник здав у ломбард, за що отримав 50 гривень, які витратив на свої потреби, власне на придбання алкоголю. Слід відзначити, що затриманий зізнався у скоєнні ще двох злочинів, пов’язаних із застосуванням насильства: це грабіж та нанесення тілесних ушкоджень, які він вчинив на території обласного центру.

Наразі у справі відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus