USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцькі прикордонники затримали трактор з двома причепами лісу

25 Листопада 2016 10:20
Прикордонники Луцького загону виявили та затримали двох мешканців прикордоння, які на Рівненщині вчора ввечері перевозили свіжозрізану деревину без будь-яких документів на неї.

Про це повідомили у прес-службі луцьких прикордонників.

Близько 23 години прикордонний патруль зупинив в 2 км від державного кордону трактор Т-40 з двома причепами, завантажені колодами лісу. Два громадянини України, які перебували в транспортному засобі, виявились мешканцями прикордонного села Познань. Документів, що посвідчують особу, при собі не мали та й з рештою не змогли засвідчити законність рубки 22 колод сосни, що вже везли додому.

На місце затримання викликали представників Національної поліції та лісового господарства.

Прикордонниками громадян притягнули до адміністративної відповідальності за порушення прикордонного режиму, трактор та зрізану деревину діаметром від 16 до 38 сантиметрів передано по акту лісівникам, а до головного управління Нацполіції у Рівненській області направили матеріали для внесення відомостей в ЄРДР за статтею 246 кримінального кодексу України "Незаконна порубка лісу".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
О Показати IP 25 Листопада 2016 10:56
Так завжди, нещасного т40 зловлять, в змі висвітлять, а 100 кубометрів лісу розкрадання ... так ніхто небачить. Ще так 10-15 років і ліс буде тільки в заповіднику, якщо такими темпами будуть різати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus