USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі школярі малюватимуть рідне місто

3 Вересня 2009 09:18
Асоціація міст України та громад оголосила конкурс дитячого малюнка «Моє рідне місто». Про це 3 вересня повідомляють «Волинські Новини».
 
Як розповіли у Волинському представництві АМУ, такий конкурс проводиться з метою пропаганди історико-культурної спадщини та сьогодення українських міст, виховання патріотизму підростаючого покоління через любов до «малої батьківщини» – рідного міста, селища, села та людей, які в них живуть.
 
Конкурс стартував 1 вересня і проходитиме у три етапи. Перший – місцевий етап проходитиме протягом вересня, другий – обласний – протягом жовтня, та третій –  всеукраїнський – протягом листопада 2009 року.
 
Як повідомили в управлінні освіти Луцької міської ради, у Луцьку конкурс проходить у кожній міській школі. Переможці міського етапу конкурсу братимуть участь в обласному етапі, що проходитиме у жовтні. «Прошу вчителів активно сприяти проведенню цього конкурсу, адже саме у таких – цікавих та звичних для дітей речах  і виховується патріотизм, любов до рідного дому, свого міста», – зазначив заступник міського голови Анатолій Пархом’юк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus