USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Луцькі школярі розмалюють центр міста

5 Вересня 2008 08:53
У рамках Міжнародного автомобільного свята «Авто-Луцьк – 2008», луцькі школярі 6 вересня розмалюють Театральний майдан автівками своєї мрії. Про це 5 вересня розповіла методист управління освіти Луцької міськради Оксана Матвійчук у коментарі «Волинським Новинам».
За словами пані Матвійчук, 6 вересня о 11 годині на Театральному майдані обласного центру відбуватиметься виставка-конкурс дитячого малюнка «Авто моєї мрії».
Сьогодні журі у складі п’яти осіб обирає найкращі малюнки, які представлятимуться на виставці. «Всього таких робіт із шкіл та дошкільних закладів Луцька було надіслано близько ста. Відбір пройдуть тільки 30 номінантів у різних вікових категоріях, – сказала Оксана Матвійчук.
Переможців дійства міська влада обіцяє нагородити цінними призами.
Також, як розповіла Оксана Матвійчук, паралельно виставці художніх робіт проводитиметься конкурс малюнків крейдою на асфальті та змагання школярів на радіокерованих моделях автомобілів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus