USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцькі тротуари і дороги на мільйони. Які вони? ФОТО

27 Листопада 2013 16:16
Зима, яка розпочалася в обласному центрі, майже співпала з календарною. І не застигла зненацька комунальників та дорожників, переконують служби.
Згідно з офіційними документами, і місто, і область цілком готові до зими.
Нагадаємо, днями міський департамент ЖКГ оприлюднив документи, де чиновники відзвітувалися про виконані ремонтні роботи. У звіті начальника департаменту Івана Кубіцького йшлося, що на капітальний ремонт вулиць і провулків, міських тротуарів витратили більше 16 мільйонів гривень.
Зокрема, більше 2,5 мільйона гривень комунальники використали на капітальний ремонт тротуарів по проспекту Перемоги, перехресті проспекту Перемоги та вулиці Шопена і на самій вулиці Шопена. На ці об’єкти з бюджету виділили відповідно 898, 980 і 912 тисяч гривень.
Як з’ясувалося доволі солідна сума (якщо бути точними – 2,790 мільйона) пішла на укладку тротуарної плитки на кількасотметровій ділянці, яка починається і завершується межами меморіального комплексу «Вічна слава».





З іншого боку - проспект Перемоги.




Вулиця Шопена – навпроти меморіального комплексу.




Вулиця Шопена – з боку меморіального комплексу, навпроти Палацу учнівської молоді.




Поточний ремонт дорожнього покриття – вулиця Шопена.





Перший сніг, який випав у місті, припорошив і ями на мосту, що по проспекту Соборності. До слова, готувати його до ремонту розпочали ще тиждень тому, до перших заморозків.







Про надготовність до зими більш як на сто відсотків звітує і служба автомобільних доріг області.
«Не застав зненацька волинських дорожників перший сніг. Перед його випаданням у всіх підрозділах ДП «Волинський облавтодор» ВАТ «Державна акціонерна компанія» Автомобільні дороги України» було введене цілодобове чергування людей та техніки, що потрібна для обробки поверхні доріг при ожеледиці», - йдеться у повідомленні прес-служби дорожників.
Більше того, перша морозна ніч з 25 на 26 листопада була безсонною для керівництва Служби автомобільних доріг області. А вранці 26 листопада в області не надійшло жодного сигналу про те, що на території Волині відбулися якісь серйозні дорожньо-транспортні пригоди, причиною яких стала перша ожеледиця.
Та згодом, того ж дня, волинські правоохоронці інформують про ДТП, яке сталося внаслідок складних погодних умов.
ЧИТАТИ ЩЕ: ЯК ТРЕБА ЛУЧАНАМ ХОДИТИ В ОЖЕЛЕДИЦЮ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Юрій Показати IP 27 Листопада 2013 16:24
Пакращили, одним словом, наші дороги за наші з вами гроші...
олег Показати IP 27 Листопада 2013 18:16
СБУ чим займається???
Вася до олег Показати IP 27 Листопада 2013 21:36
Як чим? Їх всіх на майдані побили, бусіка пом'яли! Все, нема більше СБУ... Он, в дворах асфальт поклали. Вигляд такий - так і проситься щоб заасфальтувати. Каламбур? Ні! Таке враження що розрівняли мілкий щебінь та облили бітумом, тепер чекаємо поки заасфальтують. Сучасне покриття? Поживемо-побачимо. А фотографії по пр.Перемоги навпроти меморіалу треба знімати коли розстане сніг - там відразу все в одному буде. Ні пройти, ні проїхати, ні пропливсти. А асфальт, замість якого поклали плитку, був в рази кращий за цей.
Vetal Показати IP 27 Листопада 2013 19:37
та ясне діло що покрали)
Міля Показати IP 27 Листопада 2013 21:16
Ото вся Європа, а луцькі депутати сліпі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus