USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі тротуари засипав сніг, а роботу комунальників оцінюють на 4-

8 Лютого 2017 11:15
Сніжний ранок змусив лучан ставати першопрохідцями: чимало міських дворів та тротуарів після нічного снігопаду вранці залишалися нерозчищеними.

Так, з самого ранку 8 лютого, до Інформаційного агентства Волинські Новини надходить чимало викликів з різних куточків міста про нерозчищені тротуари, двори і дороги.

Нагадаємо, напередодні, 7 лютого в Луцьку попередили, що на ніч очікується штормова погода, сильні вітри та снігопади. Відтак, під час оперативної наради у Луцькій міській раді комунальників закликали бути готовими до погіршення погоди, організувати цілодобове чергування спецтехніки і залучити додаткову техніку від підприємств, з якими укладені відповідні угоди.

Особливу увагу комунальників попросили звернути на тротуари і виходи з під’їздів. Адже з 10 лютого очікується зниження температури до -20 градусів.

Натомість уже вранці 8 лютого чимало міських дворів так і не були прочищені, якщо з дорогами ситуація більш-менш прийнятна, то виходи з під’їздів, тротуари, пішохідні доріжки перетворилися на суцільні замети. Люди подекуди мусять виходити на дорогу, оскільки тротуари геть засипані.
В департаменті ЖКГ міськради інформують, що керівників на місці нині немає, бо саме зараз вони об’їжджають місто і моніторять де ще не розчищені дороги.

Директор департаменту ЖКГ Юрій Крась у коментарі ІА Волинські Новини повідомив, що в зв’язку з погіршенням погодних умов залучили всю наявну техніку, навіть від тих підприємств, з якими були заключені угоди. Роботу комунальників він за 5-бальною шкалою оцінив на «4-». Каже, ситуація в місті ще не критична. Так, один грейдер, який виїхав розчищати дороги за кілометр зламався, але всі інші спецавтомобілі працюють.
«Центральні вулиці вже розчищені, тротуари теж, зупинки громадського транспорту прибрані – залучили всіх двірників. Зараз техніка поїхала на бічні вулиці Московську, Декабристів, Миру та інші. Зараз поїхала техніка в двори. Ми розчищаємо за пріоритетами: щоб лучани могли добратися на роботу, в установи. Страху в місті великого немає, якби не розчищали взагалі то було б те, що зараз на узбіччях. Знайомі їхали з боку Ковеля, то скаржилися що на трасі взагалі критична ситуація», - переконує посадовець.

З його слів, роботу комунальників дещо ускладнює постійний снігопад: сніжити почало ще з учорашнього вечора і сніг не припиняє падати досі. Тож наступну добу снігоочисна техніка і далі чергуватиме. Нині на роботу заступила друга зміна: комунальники, які відпрацювали першу 12-годинну зміну пішли відпочивати.

Що ж до дворів та виходів з під'їздів? то нині це клопіт ЖЕКів або ж ОСББ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Ммм Показати IP 8 Лютого 2017 11:31
Вони думали, що знову не буде сніжної зими і роздерибанять гроші,а оцінка комунальників на 4- хіба по 12 бальній шкалі!
РР Показати IP 8 Лютого 2017 11:52
Комунальники молодці, працюють! Якщо кожен житель почистить хоч трохи біля своєї території, як німецький бюргер, то буде чистота і порядок. Ми з сусідами так і робимо! А якщо ти сидиш і скімлиш "Ой, мені не почистили" - ти лємінг.
лучани до РР Показати IP 8 Лютого 2017 11:59
100%... Це совки скиглять,які робити нехочуть, тільки на подачку чекають.
Лом до РР Показати IP 8 Лютого 2017 12:32
Тоб то я за свої же кошти котрі плачу за утримання будинку, котрий ніяк не утримується повинен ще й сніг прибирати... Ти або дибіл або хворий. До речі є робосі місця сам оплачуєшь і працюєш. А про бюргерів не пиши чого не знаєшь .
Мутний до Лом Показати IP 8 Лютого 2017 12:53
То ходи ледярю по нечищеному та ламай кінцівки.
Вася Показати IP 8 Лютого 2017 12:43
якбии м так робили на роботах то нас би вигнали давно!!!!! сьогодні не посипають ніде можна глову зламати
Йопрст Показати IP 8 Лютого 2017 15:09
Комунальники спрацювали на великий-0-так само і працює Кубіцкий він.їхній керівник ,тирять бабкі тай усьо!!!
интелект Показати IP 8 Лютого 2017 20:46
хтось з людей мешканців написав заяву на нерозчищене і слизьке подвіря !!! муніципальна поліція під тиском керівників під загрозою звільнення примусили довбати лід віником в 20 % мороз жінку,яка нікому зла не бажала !!! Б*ДлО по іншому не назвеш
Анонім Показати IP 8 Лютого 2017 22:55
Клопіт ЖЕКів?? А ЖЕК в чиєму підпорядкуванні?????!!!!! Цей Крась рідкісний д***л! А оцінку йому мають виставити лучани, а не він сам собі!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus