USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі «ціни» Новорічної ночі

20 Грудня 2012 12:54
Зустріч Новорічної ночі у розважальних закладах Луцька та передмістя обійдеться від 200 до приблизно 7-8 тисяч гривень.

Перелік закладів, де можна відсвяткувати Новий рік, запропонували на сайті Центру туристичної інформації та послуг.

Відзначити Новий рік у Луцьку можна по-різному, залежно від вподобань і фінансових можливостей. Туристи, що приїжджають на новорічні свята до Луцька, зазвичай, знімають компанією квартиру, купують продукти та напої в магазинах. Такий варіант – один із найдешевших, проте ціни на квартири у свята зросли вдвічі – від 300 гривень за добу.

Інший популярний варіант: відсвяткувати компанією в тісному колі у ресторані чи клубі із Дідом Морозом і Снігуронькою, музичними гуртами або з місцевими командами КВН чи фокусниками.

Вартість святкування у луцьких ресторанах – від 350 гривень (вартість мінімального замовлення). Максимальна ж «ціна» Нового року коливатиметься у межах 700 гривень.

Дещо дешевше зустріти Новий рік можна у нічному клубі. Так, святкування у таких закладах обійдеться у приблизно 500 гривень.

Ціни на святкування у місцевих кафе коливаються від 200 до 400 гривень, залежно від популярності та зовнішнього вигляду закладу.

Для тих, хто хоче втекти подалі від міста, але поїхати в гори не наважується, непоганим варіантом стануть агросадиби та ресторанно-готельні комплекси. Щоправда, таке задоволення не з дешевих. Один із таких закладів пропонує послуги за приблизно 7-8 тисяч гривень.

Тим, хто обирає найбільш «бюджетний» варіант зустрічі Нового Року удома чи під головною ялинкою з феєрверками та концертами, варто пам’ятати, що через заборону продажу спиртного з 22 години шампанське та інші алкогольні напої варто придбати ввечері.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанка Показати IP 20 Грудня 2012 13:18
Це вже було,така стаття вже раніше-тижнів 2 ніби була, не актуальний даний матеріал...
Інна Показати IP 20 Грудня 2012 14:19
ну тобі не актуальний, іншим актуальний!
Гість Показати IP 20 Грудня 2012 15:15
Можу запропонувати зустріч НР,РХ у себе на дачі, дешево і сердито (є баня, вода поруч)
Полковник до Гість Показати IP 20 Грудня 2012 15:51
Через пару днів,коли почне танути сніг, вода буде всюди поруч!!!!!!!:-))))))))
Чеширский Кот Показати IP 20 Грудня 2012 17:28
"Туристи, що приїжджають на новорічні свята до Луцька..." - оказывается, кто-то еще приезжает, чтобы именно в Луцке встретить Новый Год? Никогда не мог подумать. А что у нас такого, именно новогоднего?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus