USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькій молоді радили красти паспорти у бабусь перед виборами

23 Жовтня 2014 14:30
Луцьким студентам жартома порадили «вкрасти паспорт у бабусі, аби та не голосувала за комуністів».

Саме таку неординарну «пораду» дав студентам декан інституту філології та журналістики, кандидат філологічних наук, доцент Юрій Громик сьогодні, 23 жовтня, у Навчально-бібліотечному корпусі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.
«Молоді люди повинні розуміти надзвичайну важливість дня виборів. Ідея з викраденням паспорта у бабусі – не жарт. Така ситуація була у Польщі, коли владу змінили тільки після того, як у виборах активно взяла участь молодь. Мій заклик – не проявити байдужість 26 жовтня. Теперішні вибори будуть непрості. Але ми, як люди молоді, будемо сподіватися на те, що вибори приведуть до позитивного зламу в політиці. Тому, друзі, до зустрічі на виборчих дільницях», - звернувся він до присутніх спудеїв.

А ось начальник відділу у справах сім'ї та молоді Луцької міської ради Олексій Веремійчик зауважив, що нині вибори сприймаються дуже скептично.

«Багато з виборами у нас й негативних асоціацій. Вкрасти у стареньких паспорт – найпростіше. Набагато важче переконати діда та бабу розлучитися із власними переконаннями стосовно старої влади. Мовляв, ви уже пожили у своєму режимі, дайте нормально пожити й молоді», - зауважив він.

До слова, розмовляти із молоддю про майбутні вибори погодився й лідер музичної формації «Тартак» Сашко Положинський. Про це Інформаційне агентство Волинські Новини розповість згодом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 32
шме Показати IP 23 Жовтня 2014 14:41
мамонти і неандертальці - це шось. креатіву вагон....... дизайнера і перелік тих споснорів на палю чи на вогонь за таку єрунду
Анонім до шме Показати IP 23 Жовтня 2014 17:03
А чого тільки красти паспорт? Може краще зразу забити бабусю, щоб не ходила на вибори. Бо ж проголосує за комуністів не зараз то на слідуючий раз.
трикаш лена Показати IP 23 Жовтня 2014 14:47
якась ерунда
міміно Показати IP 23 Жовтня 2014 14:51
Це такий натяк, щоб бабусі не голосували і скоріше вимерли?! Натяк зрозуміло - ні розуму ні фантазії і спеціально до молоді йдуть, зомбують, Положинського запрошують, щоб на молодь впливав, а ті і візьмуть і зроблять так, у молоді зараз мізків обмаль! До чого докотились...
Алла до міміно Показати IP 23 Жовтня 2014 16:27
У нас чудова молодь,хто змінив Україну,ми,яким за 60 і більше? Ні.Це зробили наші діти і онуки і ми повинні іх підтримувати.Вони не хочуть пристосовуватись до життя,як це робили ми ,старше покоління.Моі земляки!Зробіть правильний вибір на виборах до ПАРЛАМЕНТУ.Недопустіть комуністів і всяку наволоч до парламенту.Покажемо російським палачам,що ми єдиний народ.СЛАВА УКРАІНІ!
до Али до Алла Показати IP 23 Жовтня 2014 16:32
Що вони у свому житті бачили? Лише чули що їм дяді на вухо шептали да з ТБ волали бо їм у владу треба і руками молоді дорогу собі прокладають, а коли біля корита, то і молодь їм не потрібна! От так щоб ви знали!!!
Оксана до до Али Показати IP 23 Жовтня 2014 16:49
Що молодь бачила? Вони за цей рік бачилі більше ніж ви за все життя. Ви своїми голосами привели цих уп рів до влади, а молодь їх скинула ціною життя та здоровя. Ви маєте дослухатист до молоді. Їм тут жити. Паспорти в свій час забрали в польських бабусь і що???? Погано живуть?
Всезнайко до Оксана Показати IP 23 Жовтня 2014 23:25
Молодь упирів скинула і поставила інших, ще гірших...
Анонім до Алла Показати IP 24 Жовтня 2014 08:47
Нам показывать уже ничего не надо! Мы Все прекрасно видим и слышим! Как вы сами истребляете свой народ,как убиваете детей,как издеваетесь над стариками и женщинами! Как армия ваша воюет(если ее еще можно назвать достойным словом АРМИЯ,а все больше бандиты и садисты выпущенные на волю). Как ваше правительство,избранное вами же, проявляет заботу о своем народе (газа нет, зарплат не будет,пенсии и дотаций тоже не будет).Могу продолжить нескончаемый список причин вашего СЧАСТЬЯ и СЛАВЕ УКРАИНЕ!!! Только вот ГЕРОЕВ я не вижу в упор! И правильно сказала МИМИНО- что ни разума ,ни фантазии, а одно ЗОМБИРОВАНИЕ!!!
я Показати IP 23 Жовтня 2014 15:31
и декан, наверное, ворюга, зашибись, больше нет способов работы с бабушками, у своей мамы уже украл????
Юрій до я Показати IP 23 Жовтня 2014 16:52
http://roby-vybory.in.ua/ - це громадська кампанія, яка закликає всього на всього прийти і поголосувати, і декан не говорив ні за яких бабусь, це своєрідний жарт, який доносили молоді в інформ-джерелах в рамках кампанії, про це говорив Стернійчук, просто прийдіть і проголосуйте головою а не за гречку
Анонім до Юрій Показати IP 23 Жовтня 2014 18:28
У кожному жарті є доля жарту, а решта... Всім вже зрозумілий натяк цього збіговиська...
001 Показати IP 23 Жовтня 2014 15:33
КОНОН ЗАКРИЙ РОТ...
777 Показати IP 23 Жовтня 2014 15:34
це не єрунда ! щось у цьому є правда щодо того щоб не голосували за комуняк ----все правельно, хватить , пора цю партію хоронити -- цеж лайно 100%
001 Показати IP 23 Жовтня 2014 15:34
Ярош тебе порве за зіпсований бігборд
смерч до 001 Показати IP 23 Жовтня 2014 15:40
ти кому погрожуєш, одноклітчатий ?
Коля Показати IP 23 Жовтня 2014 15:49
А от ми всією сім'єю проголосуєм за комуністів і нашого земляка Мартинюка!! Тільки вони здатні зупинити цей бардак!
Аня до Коля Показати IP 23 Жовтня 2014 15:57
Коля, не тупи ! Ти сам прекрасно розумієш , що ці продажні КОМУНЯКИ на чолі з Симоненко себе давним давно вичерпали ! Не позорся сам і не позорь свою сім'ю !
лучанка Показати IP 23 Жовтня 2014 16:57
А може краще було б зробити бабусям кращий рівень життя ніж при комуністах, щоб їм було що порівнювати, а то при комуністах вони так не бідували, вже ті бабусі 23 роки при незалежній Україні, а їхне життя все гірше та гірше
001 для однояйцього Показати IP 23 Жовтня 2014 17:04
конану....АХ....
Віолетта Показати IP 23 Жовтня 2014 17:13
Шановні, давате не будувати на звичайній кампанії #роби_вибори якісь неправильні висновки.За когось голосувати чи ні, то ваше право, агітації ніякої не було, чи проти комуністів чи проти інших, головне, щоб молодь усвідомила, що може впливати на вибори, добре обмізкувавши свій вибір, Прийти на вибори, збільшити явку молоді, а не сидіти вдома перед телевізором чи в соцмережах, ось заклик кампанії роби вибори по всій Україні. Це правильна справа і цілком логічно її підтримати а не ганити!!!
Юрій Громик Показати IP 23 Жовтня 2014 17:29
У Польщі свого часу величезної популярності набув слоган "Zabierz babci dowód" (забери в бабусі паспорт). Так, звісно, жартома, молоді поляки протестували проти того, щоб найстарше покоління в часі виборів визначало, якою бути Польщі... Звісно, і в Польщі можна було сприймати ці слова буквально і зчиняти шкандаль... Але то Польща. Молоді поляки (і не тільки молоді!) зробили з того потрібний висновок...
Анонім Показати IP 23 Жовтня 2014 18:26
Може їм взагалі массово пора на той світ? Хати молоді звільнити, а то молодим нема де жити? Звичайно, я так не думаю. Це висновок з цієї статті.
дарт вейдерчук) Показати IP 23 Жовтня 2014 18:31
Читаю ці коменти і просто диву даюсь скільки в людей сидить цієї черні, жовчі всередині, дай тільки когось обіс*ати, полити брудом, а щоб зробити щось самому для того щоб в країні жилося краще їм бракує, чи в голові, чи ще в якому місці їм бракує, я вже просто не знаю!!! Коли вже ті писаки диванні вгамуються і замість того щоб писати всіляку "єрунду" займуться якимись корисними справами? В суть цієї зустрічі і розмови я так зрозумів ніхто з них і не вникав я так зрозумів, правильно, а навіщо, якщо можна в коментах потім потролити будь який корисний інформаційний привід, який дійсно корисний і покликаний активізувати нашу молодь і таким чином змінити врешті решт бодай трішечки цей совок, який вкорінився в головах багатьох людей настільки, що просто стає страшно! Отож люди, будьте добріші, розумніші, вірте в себе, в нашу країну і все в нас буде добре!)
Анонім до дарт вейдерчук) Показати IP 23 Жовтня 2014 18:34
Активізували вже, всі це побачили! Спочатку на Майдані спровокували, а потім балаклави роздали... Йдіть когось іншого "вчити", а то думаєте всі дур...і і не розуміють, що і до чого?!
Анонім Показати IP 23 Жовтня 2014 18:31
Ця "молодь" вже берегів не бачить, самі не розуміють, що творять і що їх чекає з такими "вчителями"!
Анонім до Анонім Показати IP 23 Жовтня 2014 18:48
Скажіть, а що ви зробили корисного в своєму житті окрім як коментувати? Я так розумію що нічого! А як ви виразилися "вчителі", які сьогодня спілкувались з молоддю, хороші люди і справжні патріоти, які говорили правильні речі і нікому вони ніяких балаклав не видавали і ні до чого поганого не закликали! Я ще раз кажу, перше чим писати всіляку гидоту, почитайте в чому була суть цієї зустрічі! Чи ви людина недалека?
Анонім Показати IP 23 Жовтня 2014 18:57
Сьогодні паспорт навчать забрати, завтра навчать на тренінгу як баби швидше здихатись. В нас в голови людям вдолблюють ідеологію похлєщє, ніж в Рад. часи.
Анонім до Анонім Показати IP 23 Жовтня 2014 19:15
нє, ну шо ви мелете, ви себе чуєте? до чого тут ті баби? це приклад в переносному значенні, чи ви геть тупий?
роботяга до Анонім Показати IP 23 Жовтня 2014 21:42
тупий і ще тупіший, на сайті роби вибори був?
ТЬОТЯ Показати IP 24 Жовтня 2014 08:54
Справа в тому, що старше покоління вірить в те, що в газеті написано, по телебаченню показують і кажуть, в газетах пишуть...Вони ж також правду привикли казати, виконувати своє слово! Бабусі і дідусі не можуть ще досі зрозуміти, що зараз супер-злодії, супер- брехуни і страшні бандити! А комунізм вже закінчили будувати.А зрозуміти, що Петро Симоненко будує комунізм вже в себе в дома не можуть... Він не договорує, що має на увазі, що все старається з бюджетного корита крастидля молодої коханки і для своїх діте! Петро Симоненко все трандить ,а що він вміє робити?! Він напевно картоплини за своє життя не посадив в полі, чи цеглини не підняв.. а розказує про те, що зробить для українського народу.Буде в Верховній раді-БУДЕ КРАСТИ ДУЖЕ ДОБРЕ! СКІЛЬКИ РОКІВ ВАЖЕ ТАМ КРАДЕ!
до Палиці Показати IP 24 Жовтня 2014 13:31
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus