USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Луцькому атовцю виділять земельну ділянку

25 Квітня 2018 12:46
Луцька міська рада підтримала звернення Спілки воїнів АТО Волині та мами бійця Сергія Федотова, аби надати їм у місті земельну ділянку. Депутати міськради зауважили, що це допоможе покращити матеріальне становище сім’ї.

Про це йшлося на пленарному засіданні 40-ої сесії Луцької міської ради.

Депутат міської ради Євгеній Ткачук озвучив, що проект рішення стосується надання громадянину Федотову дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на вулиці Наливайка.

«Це вільна земельна ділянка, яку рекомендовано надати учаснику АТО, інваліду 2 групи. Там серйозна ситуація, він переніс десятки операцій і стан ще не такий, який би хотілося. Тому його мама попросила, щоб ми чимсь допомогли. Було з цього приводу й звернення від спілки атовців, щоб надати їм землю і сім’я мала змогу отримати хоч якісь кошти на лікування хлопця», - розповів депутат.

Присутні підтримали прохання й більшість проголосувала «За» надання дозволу на земельну ділянку.

Нагадаємо, що Герой АТО з Луцька ще в 2015 році переніс 20 операцій після важкого поранення. Втім, його лікування продовжується і зараз, допомагають з коштами й волонтери.

Відзначимо й те, що Президент України Петро Порошенко нагородив бійця героїчної 51-ої бригади Сергія Федотова медаллю «Захисник Вітчизни».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus