USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцькому ОСББ не вистачає півмільйона на утеплення

19 Лютого 2019 09:44
На завершення робіт із утеплення будинку ОСББ «8 Березня» не вистачає 500 тисяч гривень.

Про це йшлося 19 лютого під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Голова правління ОСББ «8 Березня» В. Гордіюк розповів, що мешканці провели утеплення будинку, але, оскільки ціни зросли, то не вистачило коштів, аби завершити роботи, зокрема зробити відмостку.

«Це не забаганка, це потреба, бо утеплення зроблене, але не захищене з землі», – зазначив Гордіюк. Та нагадав, що питання раніше вже розглядалося на засіданні комісії.

Директор департаменту ЖКГ міськради Юрій Крась зазначив, що є тільки дві програми фінансової підтримки ОСББ, зокрема щодо утеплення будинків.

«Вони вже раз брали участь у програмі допомоги ОСББ. Так, програма по утепленню передбачає те, що тільки раз можна звертатися. Більше джерел фінансування ОСББ немає. Треба шукати інші шляхи для надання цих 500 тисяч гривень», – сказав Юрій Крась.

Голова комісії Андрій Козюра запропонував розглянути заяву ОСББ «8 Березня» під час розгляду ініціатив мешканців, які проживають на округах без депутатів.

Члени комісії підтримали цю пропозицію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus