USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Луцькрада не може стягнути гроші з депозитів «Західінкомбанку»

8 Вересня 2009 11:14

Національний банк України продовжив дію тимчасової адміністрації у «Західінкомбанку». Через це, попри судові рішення, гроші Луцькраді з депозитів фінустанови не повертаються. Про це під час прес-конференції в мерії розповів Луцький міський голова Богдан Шиба, – інформує 8 вересня репортер «Волинських Новин».
 
«Загальна сума становила 3 мільйона 600 тисяч гривень. Зараз вона вже менша», – розповів міський голова. За його словами, через те, що НБУ продовжив дію тимчасової адміністрації в банку, «вони напряму грошей не повертають, хоча в нас є рішення судів по всіх сумах», – сказав він. «Виконавча служба, на жаль, не може нічого загарантувати, бо там діє тимчасова адміністрація», – додав пан Шиба.
 
«Ми готуємо документи, щоб провести взаємопогашення кредитів», – сказав міський голова.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus