USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Луцьктепло» запровадить електронний кабінет споживача наступного року

18 Листопада 2019 10:36
Триває розробка програмного забезпечення з метою запровадження у 2020 році особистих електронних кабінетів клієнтів ДКП «Луцьктепло».

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 18 листопада.

Члени комісії розглянули проект програми підтримки ДКП «Луцьктепло» на 2020 рік.

Директор підприємства Іван Скорупський повідомив, що загальна сума програми підтримки становить 129,778 мільйона гривень. На наступний рік запланували ті ж самі заходи, які здійснювали цьогоріч. Зокрема, йдеться про реалізацію проекту співпраці з Європейським банком, виконання мирової угоди з фірмою «Тепелен», виконання умов кредитного договору з частині покриття витрат ПДВ, часткове оновлення техніки – підприємство планує придбати два пасажировантажні автомобілі для аварійних служб, виконання вимог законодавства в частині виплати зарплати, виконання умов договору оренди котельні на Карбишева, створення інформаційно-розрахункового комплексу теплових мереж міста, так званої електронної карти теплових мереж.

На запитання про те, чому у підприємства досі відсутній електронний кабінет споживача (такі послуги вже давно надають інші комунальні підприємства міста), директор ДКП «Луцьктепло» відповів, що наразі протягом двох місяців працюють з розробниками програмного забезпечення, триває навчання персоналу та перенесення баз даних. З січня програму впроваджуватимуть, а особисті кабінети клієнтів запрацюють орієнтовно у лютому-березні.

Члени комісії рекомендували підтримати програму підтримки підприємства на 2020 рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus