USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ДКП «Луцьктепло» реформують?

5 Грудня 2013 18:18
Профком підприємства занепокоєний роботою нинішнього керівництва. А збори колективу відмінили заради «таємничої» наради.

Прохання про допомогу

На адресу ІА «Волинські Новини» днями надійшло запрошення на профспілкові збори колективу ДКП «Луцьктепло». У тексті звернення, зокрема, йшлося про те, що деяким керівникам хочуть узаконити 30-50% надбавки, скоротити майже половину працівників та ще й усунути з посади голову профкому.
Текст звернення наводимо нижче без змін.
«Шановні, панове журналісти! Запрошую Вас не профспілкові збори колективу ДКП «Луцьктепло», які відбудуться о 15 годині 30 хвилин, 5 грудня 2013 року, у актовому залі підприємства за адресою: Луцьк, вулиця Гулака-Артемовського, 20.
На зборах, які намагаються провести у напівтаємному режимі, будуть розглядатись питання:
- узаконення, через затвердження нового Колективного договору, довготривалого протиправного отримання деякими керівниками 30-50 відсоткових надбавок;
- узаконення протиправної зміни штатної структури підприємства, яка навіть не погоджувалась із міським головою та головою профкому підприємства;
- узаконення самовільного скорочення 40 відсотків працівників підприємства, яке було проведено шляхом погроз та ультиматумів;
- внесення до нового Колективного договору пунктів, які обмежують права працівників підприємства;
- усунення з посади голови профкому, як такої, що перешкоджає керівництву підприємства грабувати працівників та наживатися за рахунок підприємства.
На профспілкові збори офіційно запрошений міський голова Микола Романюк. Є сподівання, що він не відвернеться від проблем комунального підприємства та його працівників і прийде на ці збори, та особисто побачить, як заступник директора ДКП «Луцьктепло» Тетяна Казачек з комунального підприємства зробила власну офшорну зону.
Почніть Європу з себе, прийдіть на збори, та допоможіть припинити свавілля керівництва ДКП «Луцьктепло» та зупинити грабіж комунального підприємства. Слава Україні!»

Утім, профспілкові збори колективу так і не відбулися, хоча на дверях уже вивісили порядок денний.


Всьому вина – урядові розпорядження
Увічливий охоронець продемонстрував і причину відміни зборів.
Під порядком денним прикріплений документ за підписом директора ДКП «Луцьктепло», адресований голові первинної профспілкової організації підприємства. У документі пояснюється чому збори не відбудуться у запланований термін. Як з’ясувалося, головна причина відміни зборів – селекторна нарада з Віце-прем’єр-міністром Олександром Вілкулом.

«Голові первинної профспілкової організації Слюсар Н.В.
5 грудня 2013 року о 15.30 в актовому залі ДКП «Луцьктепло» заплановано проведення конференції трудового колективу та профспілкової організації підприємства.
Однак, згідно розпорядження Віце-прем’єр-міністра України Вілкула О.Ю., відбудеться селекторна нарада з питань стану проходження опалювального сезону та стану розрахунків за використаний теплопостачальними підприємствами природний газ у поточному році.
Участь керівників відповідних підприємств і організацій, до компетенції яких відноситься вищезгадане питання, є обов’язковою.
Також розпорядженням Віце-прем’єр-міністра України Вілкула О.Ю. головам облдержадміністрацій, міським головам, керівникам підприємств теплокомуненерго, водопостачання, газопостачання, електроенергетики, дорожнього господарства та Державної служби з надзвичайних ситуацій дано вказівку забезпечити стабільне функціонування систем життєзабезпечення.
Зокрема, керівники повинні взяти під особистий контроль роботу комунальних систем і перевести роботу підприємств на цілодобове чергування, забезпечити цілодобову наявність аварійних бригад.
У зв’язку з вищевикладеним, повідомляю, що проведення конференції трудового колективу та профспілкової організації ДКП «Луцьктепло» 5 грудня 2013 року не відбудеться. Про дату проведення конференції буде повідомлено додатково.
Директор Киричук О.О.»


Замість післямови:
Офіційно прокоментувати жоден з цих документів на підприємстві поки що ніхто не зміг. Телефони приймальної директора та прес-служби поки що не відповідають.
Волинським Новинам вдалося з’ясувати, що відеоселекторна нарада за участю віце-прем’єра Олександра Вілкула, голів обласних держадміністрацій та керівників підприємств теплопостачання відбулася ще 3 грудня. Про це йдеться на урядовому сайті і веб-сторінці Волинської ОДА. Жодних згадок немає про проведення відеоселектору сьогодні, 5 грудня.

На сьогодні у програмі роботи Олександра Вілкула - проведення робочої наради щодо реалізації державних програм доступного житла.
А про те, що Луцький міський голова мав би завітати на збори колективу ДКП «Луцьктепло», у відділі інформації міськради немає жодних повідомлень. Відсутня така інформація і в планах заходів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 44
Іван Показати IP 5 Грудня 2013 20:44
Складається враження, що всі різко осліпли і оглохли. Міське комунальне підприємство, це ж не приватна структура, куди дивиться прокуратура і відповідні структури? І хто прислав цю Казачек-людину з Рівне, про яку ходять легенди. Ця людина прийшла з однією метою-побільше накрасти, причому внаглую. Це що, її вотчина? Позорище на весь світ-гнати в шию ту аферистку, це все її діяння.
romane Показати IP 5 Грудня 2013 21:34
Все дуже просто. Тихою сапою люди Єремєєва БЕЗКОШТОВНО!!! та швидко хочуть прибрати цікавий актив. Чому безкоштовно? Тому що підприємство (а точніше його прибуткову частину без жодних боргів) намагаються передати в концесію задарма. Тому й давлять на працівників, тому й давлять на профспілку. В цьому саме погане є те, що Лучани свідомі громадяни навіть не здогадуються (або не хочуть чути) що їх грабують. Ми ходимо на пікети, ми підтримуємо майдан, а коли на місці вирішується доля комунального підприємства - тобто нашого з Вами підприємства - нас нема. Сьогодні віддамо Луцьктепло - а завтра цілком законно вартість опалення наших домівок підвищиться до "економічно обгрунтованого рівня". І цей рівень буде включати як європейські зарплати для керівництва так і немаленький плановий прибуток для його нових власників. Лучани! Ми можемо змінити ситуацію. Ігноруйте АЗС WOG, ігноруйте продукцію КОМО, ГУРМАНІКА, Молочна родина. Бізнес потрібно вести відповідально, а якщо це не так, то споживач повинен відповісти на це бойкотом продукції
555 Показати IP 5 Грудня 2013 23:50
пане міський голово, не ховайте свою голову, як страус в пісок, а негайно займіться вирішенням величезної проблеми на Луцьктепло. За всі часи існування підприємства ніколи не було такого скотського відношення до його працівників, як зараз. Ота казачек сприймає людей не інакше, як бидло. І вона так себе не вела б, як би ви їй не потурали. Якщо ви проср...те це комунальне підприємство, то громада вам того не вибачить. Виж не хочете, щоб під вашим кабінетом скандували "Романюка, геть!" та "Банду, геть!"
солоха Показати IP 5 Грудня 2013 23:52
Абсолютно вірно. Тому й усіма правдами, а скоріш неправдами, відмовились від так званої "внутрянки" розказуючи Миколі Романюку про не ліцензований вид діяльності, про наче б то збитковість і т. д, і т. п. І тепер проблеми утримання внутрішньобудинкових мереж перекидують на ЖКП, яке й так на ладан дихає. Від тепер, у разі відсутності опалення, або гарячої води, керівництво ДКП "Луцьктепло" умиває руки та будуть звинувачувати в усьому ЖКП. Уявляєте, який безлад буде. Не зрозуміла позиція міського голови, або він не бачить що його намагаються використати та виставити дурнем, або йому дуже подобається роль цапа-відбувайла... або усе набагато прозаічніше... мани, мани, мани...
небайдужий до солоха Показати IP 20 Лютого 2014 08:41
Шановна, пані Солоха, перш ніж стверджувати, що міського голову підставляють і виставляють дурнем почитайте законодавство. В першу чергу підприємство виробляє, транспортує і постачає теплову енергію, яка є товаром і на ці види діяльності підприємство має ліцензії НАцкомпослуг. Житлові будинки, а також внутрішньобудинкові мережі знаходяться на балансі ЖЕКів, обслуговування внутрішньобудинкових мереж включається в тарифи ЖЕКів. Та і хто Вам, шановна, забороняє створити ОСББ, укласти з Луцьктепло договір на теплову енергію, а далі самі собі господарі.
Анонім Показати IP 6 Грудня 2013 07:11
Організувала адміністрація збір підписів тих, хто нібито вимагає переобрання голови профспілки. Шляхом погроз, залякування, доганами, звільнення. Це робиться через посадових осіб - не приніс необхідну кількість голосів - значить поганий керівник, якому потрібно буде шукати нову роботу. Вибору немає. Списки помалу але впевнено збільшуються. Перенос конференції- явна пауза для збору необхідної кількості підписів.
аноніму до Анонім Показати IP 9 Грудня 2013 10:32
Вибір є завжди. Гарний керівник собі роботу знайде. А якщо списки впевнено збільшуються, ясно, в якому милому серпентарії опинився профком. Коли її позбудуться, як "підписники" почуватимуться?
отк Показати IP 6 Грудня 2013 09:00
пз приходом Козлячек підприємство лихоманить. Працівники йдучи на роботу бояться, що їх змусять писати заяву на звільнення. Повним ходом йде дерібан підприємства. А Микола Романюк, або слипий та глухий, або дурний, якщо не приймає жодних мір для стабілізації ситуації на комунальному підприємстві, яке є власністью усієї громади міста.
ми Показати IP 6 Грудня 2013 10:14
кредо підлабузників - ми можемо коли потрибно людей залякувати що звильним і можемо як дуже треба стрибать підписувати лизать чому прийшла б до вас ота козлязія шелест-миша нимир-миша .
Микола Показати IP 6 Грудня 2013 11:24
Та Романюк про все в курсі! Але памятає хто привів його до корита, отримує доплату, та й мовчить собі тихенько!
я Показати IP 6 Грудня 2013 11:42
виртайте нам лучка зним була справедливість ніхто не принижував як зара .роблять.микола романюк ми вас вибирали заступіця за народ які працють у луцьк-тупло прийдіть на збори які будуть найблищим часом. нарот требує.хай припиниця знущання над нами.
Петро Калорія Показати IP 6 Грудня 2013 12:08
Документи з цією інформацією я направляю віце-премєру пану Вілкулую Впевнений, що він і слухом-духом не чув про цю свою селекторну нараду. Шкода, що Киричук підписав складений глупою бабом текст. Лучани не байдужі до проблем "ЛУЦЬКТЕПЛА", тому що це стосується майже кожного. Не так барато живуть в приватних будинках. Тому "Луцьтепло" - це соціальна бомба міста. І прокуратура, СБУ мають займатись такими "дрібницями" як закупки труб, засувок, оплачувати послуги тільки у своїх за цінами у три-чотири рази вищими, ніж ринкові. Звичайно, думається, що відкати шаленні. Прокурори мають розібратись з талонами на бензин-солярку, 50 відсотків з яких повертають злодіякам. Розповідають, що Танька за рік дерибану уже купила круту автівку. Не дарма у перші дні роботи вона декларувала своє кредо "Я навчу вас як красти!" Цікаво, що скажуть її наставники, коли тисяча тепловиків вимкнуть пальники і вийдуть на пікет міськради.
Лучанка Показати IP 6 Грудня 2013 19:44
Кредо підлабузникув -Ми можемо ,коли потрібно,людей залякувати,що звільним.І можемо,як дуже треба стрибать,підписувать,лизать...Чому?Прийшла б до вас ота Козлязія!Шелест-миша,Нимир-миша@
Women Показати IP 6 Грудня 2013 19:47
Дві Миші -Людей зі світу ми могли б звести,якби не підсобляла їм кицюня НЕЛЯ.А Козлячик раділа у вечоровій тишині:-Я у тюрмі б сиділа ,та виручають Шелест-Миша і Нимир-Миша.
Я Показати IP 6 Грудня 2013 20:25
На щось ти луцьктепло дивишся,коли той ГНОМ недороблений вивозить металолом і строїть собі будинок.І дурить людей,ще й погрожуючи їм звільненням.І вважає,що це є правильно. Бажаю тобі ГНОМЕ ,аби ти жив все життя на свю кровно зароблену зарплату,як це робимо ми .
Кнопка Показати IP 6 Грудня 2013 21:15
Ця банда творить що хоче з мовчазної згоди вищих чинів, інакше б вони так не нагліли, там ще й чийсь зятьок працює, чи не так? Так що хоч гопки скачи, а бандити свою чорну справу роблять, щоб вони вже почезли, собаки прокляті, коли ж нажеруться?
Орест Справедливий Показати IP 6 Грудня 2013 23:58
Люди! Людоньки! Чого ж сидимо??!! Чи тільки підпільно коменти писати можемо? Треба вставати йти відстоювати підприємство!! Хама киричука з його потаскухами геть!! Ви ж подиивіться як вони до людей ставляться??? та як вони вночі сплять знаючи що всі робітники їх ненавидять!! це тільки при такій владі колишні бандити стають директорами підприємств і гроблять все на своєму шляху бо не понажирались ще! ФУУУ
бух Показати IP 7 Грудня 2013 08:52
Чомусь пишуть тільки про Киричука та Козлячек та забувають про ще одну дієву особу - головного бухгалтера Тетяну Стасюк. Вона крутить коштами підприємства, як циган сонцем. Проводить сама собі нарахування одноразових підйомних у розмірах 12-15 тисяч гривен. Певно бідує голота. Саме вона є одиним із організаторів відмивання грошей підприємства. Огкрім того вона особисто залучила певних керівників середньої ланки для фінансових махінацій і особисто проводить розподіл награбованих коштів між співучасниками.
патріот Показати IP 7 Грудня 2013 09:09
а чи не направити енергію учасників Євромайдану на пікетування Луцьктепло, як такого де керівники знущаються над працівниками. дії керівниці козачек дуже схожі на дії "беркута", тільки це психологічне знищення людей. Банду геть!
Рmax Показати IP 8 Грудня 2013 08:13
Панове! Де був наш профком коли тиснули на людей або зняли доплати і т.д ? Чому тоді не визвали телебачення? Відповідь проста їм це не було вигідно! Треба відстоювати інтереси трудового колективу і професійно вести переговори з адмінестрацією підприємства а не лише роздавати цукерки та спихати прострочені путівки , це ми можемо зробити і без профкома!А от свої інтереси прфком швидко почав захищати бо це їхнє шкурне питання. Висновки робіть самі.
РРРР до Рmax Показати IP 8 Грудня 2013 10:16
От якраз Слюсар і не раз ходила в кабінет до "начальства" щоб відстояти доплати і т.д. так її такими принизливими словами виганяли з кабінету, що вона взагалі молодець що так довго цей кошмар витримувала... Тож не просто так Слюсар хочуть звільнити... зарвалась своїми відстоюваннями прав працівників. А ви Pmax не знаєте, то не пишіть!
Рmax до РРРР до РРРР Показати IP 8 Грудня 2013 13:31
Хто куди ходить це особиста справа, де результат ? Де письмові звернення профкому до адміністрації стосовно порушень прав робітників, чому не проінформовані члени провспілки? І ще для інформації ,у нас на форумі свобода слова,поважайте думку інших , будьте цивілізованими людьми! А ще в Європу хочем!!!
РРРР до Рmax до РРРР Показати IP 8 Грудня 2013 14:49
Вас образили чимось? Ну якщо ви член профспілки, то сумніваюсь що вам про всю вищеописану картину не повідомляли і ви впереше почули про те що мною написано. Мені Н.В. все повідомляла в деталях якщо з мого боку проявлявся інтерес, та і на власні очі неодноразово доводилось бачити спроби Н.В. порозумітись з керівництвом. Такщо шановний Pmax, хто має бажання володіти достовірною інформацією - той її отримує. А якщо і справді ви за певних причин сумніваєтесь в компетентності Слюсар, могли б власною персоною завітати до керівництва для з"ясування тих чи інших питань і зробили б висновки чи вміє вислуховувати керівництво своїх підлеглих, чи вміє іти на компроміс і т.д.. Але саме головне, спробуйте для початку потрапити хоча б в приймальну!))) І якщо ви бажаєте потрапити до Європи, то принаймі перевіряйте інформацію яка до вас надходить))).
Pmax Показати IP 8 Грудня 2013 17:20
Щоб Ви зараз не говорили, це вже не має суттєвого значення, Ви упустили момент відстояти інтереси трудового колективу , ситуації не змінити, вмійте визнавати помилки . На майбутнє переймайте досвід роботи успішних профспілок України. Тоді робітникам підприємства буде вигідно мати справу з профспілками.Бажаю успіху Вам!!!
ВОНО до Pmax Показати IP 8 Грудня 2013 17:28
підлабузники такі передбачувані і гидкі і як ви зранку на себе в дзеркало дивитесь ? на рвоту не тяне?
РРРР до Pmax Показати IP 8 Грудня 2013 17:59
Ви вже представтесь, будемо знати кого обрати на місце профкома))). Чи писати ви вмієте, а як представитись, то якось "скромнічаєте"))?
Жанна Показати IP 8 Грудня 2013 18:09
Нащо то ви бунт-тривоги зірвали?Чи мало за тружі руки собі будували?Чи мало мита брали...?Отсо..панове-молодці,над вами пильне око стане,за все що ви робите платіть свої!Геть з ДКП"Луцьктепло"дармоїдів!
Я Показати IP 9 Грудня 2013 07:34
гнати ту казачек!
ЕРІНІЯ Показати IP 9 Грудня 2013 07:48
Шановний Рmах. Частково ви праві,але і їхня людина навряд чи буде відстоювати інтереси трудового колективу.Подивіться як Козлячек, наче Ехидна(чудовисько,напівдіва-напівзмія)породила інших чудовиськ Церберів(Шелестюк,Немировський),які з величезним завзяттям збирають підписи,лякаючи звільненням.Не всім подобаються дії Слюсар Н.В,але вона хоч щось робила,робить і вже напевне зможе зробити,якщо ми підтримаэмо її !
ERETRYTU до ЕРІНІЯ Показати IP 9 Грудня 2013 11:59
Чого всі до КАЗАЧЕК пристали ...вона умнічка і головне чесна і порядна ...в неі в жо....і більше мозгів чим у Вас всіх в голові.. ..
хірург до ERETRYTU Показати IP 9 Грудня 2013 21:53
Шкода, що у неї мізки в жо..і, та очевидно, що "чесна і порядна", канонізувать би її.
europa Показати IP 9 Грудня 2013 10:19
Полеміка навколо голови профспілки недоречна! Мова йде про те, що ваше підприємство хочуть віджати, як лимон. Наскільки я розумію, відремонтовані котельні візьмуть у безкоштовну концесію. Тарифи задеруть, наскільки фантазія дозволить. Місто буде й надалі компенсувати різницю за газ, залишитесь і без гарячої води і з боргами. А ви тут розвели, що голова не така! За своєю головою слідкуйте.
Тимофій Показати IP 9 Грудня 2013 13:59
Більшість цього брудного балагану створено, вочевидь, головою профкому, під якою захиталось крісло! А подібні методи - це зведення особистих рахунків!!! Некоректне і непорядне! Таким чином поводять себе люди, які не займаються гідними справами. Для таких людей є дуже влучне визначення російською мовою: "ущербные злопыхатели". Як правило, вони -обділені, заздрісні, дріб"язкові. Шкода їх!
Петро Калорія до Тимофій Показати IP 9 Грудня 2013 14:36
Рішуче з Вами не згідний. Сьогодні бути лідером профспілки - це вже мужність. Чи ви думаєте, що без профспілки 1000 працівників щось будуть значити? Не будьте штрейхбрехером.
Тимофій до Петро Калорія Показати IP 9 Грудня 2013 15:04
Про яку мужність йдеться? І коли це профспілки в радянському чи пострадянському просторі були визначними героями?! І про яку зраду класових інтересів ми говоримо, шановний!!!
Оксана до Тимофій Показати IP 12 Грудня 2013 23:10
Одразу зрозуміло, що це написала людина, яка або не працює на даному підпрємстві і не має жодного уявлення про серйозність ситуації, або це - один із ср-колизів, котрому замовили таку репліку, щоб хоч якось відмити брудні лапи керівництва. Насправді деякі факти, викладені у цій статті - лише вершина айсбергу. Ці "гідні справи" дууужжжеее!!! дорого обходяься місту!
Петро Калорія Показати IP 9 Грудня 2013 14:44
Шановні! Ми усі варті того, що з нами роблять. У нас був Янюк Юрій Степанович - хрусталь чистий і чесний. Чому він звільнився? Бо не хотів більше боротись за чесну роботу. А тепер з нас створили стадо баранів і будуть стригти та на шашлик пускати. Борімось так як учора просив і закликав Мудрійший отець Гузар. Робімо свою роботу так, ніби все залежить тільки від нас! Поборемо. Захистимо Киричука від ненажерливих піраній.
УПС Показати IP 9 Грудня 2013 18:41
Да ужжж куди це ми котемось люди добрі ?????
europa до УПС Показати IP 9 Грудня 2013 21:58
По моєму, захистити потрібно підприємство від піраній, що чекають на відкладену приватизацію а ліпше концесію, а не Киричука.
УПС Показати IP 11 Грудня 2013 15:21
так вперед на захист !!!!!
ігор Показати IP 29 Грудня 2013 20:21
Нашим людям справді подобається бути "терпилами"...їх там всіх вже з гам*** змішали а вони й далі мовчать....просто зберіться і завітайте до мера в кабінет та так щоб в нього в ж... запахло....то може пощастить прибрати хоч когось з тієї свори, а головне ту Козачек...в Рівному такий сценарій допоміг все таки
іф Показати IP 2 Січня 2014 21:05
Рекетир Кирик і проститутка Козлячик докрадають підприємство!
Sasha Показати IP 3 Січня 2014 19:21
добилась свого звільнивши голову профкома
лучанин Показати IP 27 Лютого 2014 15:49
цей ГНОМ Немировський Р.В і перший хабарник в Луцьктепло

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus