USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьку фірму оштрафували на більш як 100 тисяч

6 Лютого 2015 11:16
ТОВ «Гурт Ойл», що в Луцьку, оштрафували за незаконну експлуатацію СТО. Сума штрафу – більш як 100 тисяч. Про це повідомили у прес-службі ДАБІ України.

Так, Вищий адміністративний суд України визнав правомірними дії інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Волинській області про накладення штрафу в розмірі 103,2 тисячі гривень за незаконну експлуатацію станції технічного обслуговування в Луцьку.

У березні 2013 року інспекція оштрафувала ТОВ «Гурт Ойл», за використання СТО по вулиці Лідавська, 2Г, яке не було введено в експлуатацію.

Порушник оскаржив дії інспекції в суді. Після тривалого судового розгляду Вищий адмінсуд визнав дії ДАБК у Волинській області правомірними.

Далі - справа за виконавчою службою, яка повинна примусово стягнути штраф.

Зауважимо, директором та одним із засновників фірми є Куява Віктор. Інші засновники - Пахальчук Юрій та Стефановський Петро. Фірма займається оптовою та роздрібною торгівлею автозапчастинами, мастильними матеріалами, обладнанням тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus