USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцька фірма сплатила 100-тисячний штраф

17 Червня 2015 20:30
Управління Держархбудінспекції у Волинській області домоглося сплати порушником штрафу на суму 103,2 тисячі гривень за незаконну експлуатацію нежитлових приміщень у Луцьку на вулиці Лідавська, 2-г.

Про це повідомили у прес-службі Управління.

Під час перевірки за вказаною адресою працівники Інспекції виявили та зафіксували факт експлуатації ТзОВ «Гурт-Ойл» приміщення адміністративно-складської будівлі, приміщення СТО з огорожею та приміщення СТО з побутовими приміщеннями без прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів. Це стало підставою для накладення штрафу на порушника.

ТзОВ «Гурт-Ойл» оскаржило це рішення в суді. Проте Львівський апеляційний адміністративний суд та Вищий адміністративний суд України визнали дії Держархбудінспекції законними.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
сак Показати IP 17 Червня 2015 20:45
Вчера Саакашвили раздавал люлей прокурорам, пусть к нам приедет и сдесь нашим крахоборам люлей вставит посамые небалуйся. Приоритет государства — создать побольше рабочих мест, а как сдесь их создаш если первое чем встречает государство инвесторов, это угрозой Криминального дела и кучей поборов в виде выдуманых штрафов. Управління Держархбудінспекції у Волинській області наиболее корумпированое ведомство. Лучше помогли предприятию поменять целевое назначение здания, а так поеду я в Европу инвестировать или в Белорусию.
сакс Показати IP 18 Червня 2015 08:07
ехай

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus