USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьку школу можуть закрити на карантин

10 Лютого 2017 16:05
Через захворювання учнів можуть тимчасово припинити навчання в луцькій ЗОШ №2. Відповідне рішення ухвалюватиме рада навчального закладу.

Про це йшлося під час прес-конференції заступників міського голови Луцька.

Заступник міського голови Андрій Киця зазначив, що загальний рівень захворюваності по Волинській області та по Луцьку не співпадає у показних. В той час, коли в області дітей хворіє менше, то у Луцьку – навпаки.

В жодному навчальному закладі рівень захворюваності у школах не перевищував допустимої межі. Проте в школі №2 цей поріг дещо вищий.

«Рішення про карантин може прийняти рада навчального закладу. Змісту припиняти навчальний процес в інших школах міста наразі немає», - резюмував Андрій Киця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Батьки Показати IP 10 Лютого 2017 18:52
Хіба в інших школах не така ситуація як в ЗОШ 2?
Лучанин Показати IP 11 Лютого 2017 18:23
Яка ситуацв в інших школах?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus