USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Луцьку ремонтують школу, але оминають аварійний блок

29 Липня 2015 12:44
Ремонтні роботи відбуваються у Луцькій загальноосвітній школі № 2. Втім, передбачених коштів не вистачає на ремонт цокольного поверху та аварійного блоку. Батьки просять втрутитися.

Про це йшлося під час 76-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 29-го липня.

Член депутатської групи «Новий Луцьк» Ірина Констанкевич повідомила, що до неї звернувся батьківський комітет школи № 2 й просить допомогти із ремонтом та зробити його по-господарськи.

«Батьки просять допомогти з ремонтом однієї із найстаріших шкіл міста, яка зведена у 1956 році. Якщо вже відбувається ремонт школи, то доцільно по-господарськи відреставрувати цоколь і аварійний блок», - звернулася до мера Ірина Констанкевич.

Вона зауважила, що для того, аби виконати усі ремонтні роботи належно, необхідно з бюджету додатково виділити 80 тисяч гривень.

Її звернення підтримали депутати міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Свідома мама Показати IP 29 Липня 2015 13:32
А чому це цікаво батьківський комітет не просить щось зробити з опаленням. Діти мерзнуть, температура в класах зимою не відповідає нормам. Цього ніхто не бачить і всі замовчують. Звернення до директора школи змінити кабінет на тепліший в іншому крилі школи нічим не закінчилися, хоча вільні кабінети є. Можливо в першу чергу потрібно щось зробити для того, щоб діти могли комфортно себе почувати в класі, а не займатися показухою.
Корінний лучанин до Свідома мама Показати IP 29 Липня 2015 14:37
Я вважаю, шановна, що це НЕ Є ПОКАЗУХА! Школа вже давно потребує цього ремонту та облаштування території . Цоколь та відмостка перебували в жахливому стані. І добре що проводиться ремонт! Наступний ремонт- це те про що ви сказали, питання ж в коштах. Наступного разу ви , очевидно , напишите про збори з батьків за ці "ремонти". Цікаво почути, які тарифи в школі №2 при жалюгідних доходах українців. Школа на це не зважає - ВІДДАЙ та ВСЕ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus