USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Луцькводоканал» хочуть перевірити через порушення законодавства

24 Лютого 2016 15:16
Оскільки підприємство виставляє громадянам рахунки за перевірку лічильників, що є порушенням законодавства, перевірити КП «Луцькводоканал» просять у міськраді.

Про це йшлося під час четвертої сесії Луцької міськради 24 лютого.

Із запитом до міського голови звернулася депутат Анна Мовяк. З її слів, у приймальню «Народного контролю» звернувся лучанин, якому надійшов рахунок для оплати послуг повірки лічильника від КП «Луцькводоканал». Він сплатив вказану суму, але відповідно до законодавства, періодична повірка, обслуговування та ремонт лічильників, які є власністю фізичних осіб, здійснюються за кошти підприємств, що надають послуги з водопостачання.

З цією проблемою зверталися до начальника відділу КП «Луцькводоканал», який повідомив, що коштів на проведення перевірок у підприємства немає, і воно планує включити ці витрати в тариф. В такому разі, люди які вже заплатили за перевірку лічильника, платитимуть двічі. Отже, міську владу просять провести перевірку на підприємстві з приводу невідповідності дій працівників нормам законодавства, з настанням усіх юридичних наслідків.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ДІСТАЛО Показати IP 24 Лютого 2016 16:03
хапуги, скільки можнаю з року в рік одне й те саме.
Ірина Таран Показати IP 24 Лютого 2016 17:16
Думаю перевірки потребує не тільки Луцьктепло/, а багато підприємств

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus