USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьких гімназистів навчали рятувати життя

22 Травня 2016 14:58
Школярі Луцької гімназії № 4 імені Модеста Левицького пройшли навчання з надання невідкладної медичної допомоги та отримали відповідний сертифікат, - повідомляє Волинь Інфо.

Офіційне вручення сертифікатів «Санінструктор з надання невідкладної домедичної допомоги» відбулося на педагогічній раді гімназії 20 травня. Вручали сертифікати представники громадського формування Сергій Захарчук та Володимир Коробко.

Окрім сертифікату від «Червоного хреста» школярі Ігор Голюк, Максим Панько, Роман Теребус, Владислав Чарук та Максим Гончарук також отримали футболки від «Варти порядку» із написами «Санінструктор».

Як зазначив директор гімназії Олександр Мишковець, для школярів вручення сертифікатів стало сюрпризом – вони не знали, чого їх кличуть на педагогічну раду:

«Питали, чи не зі школи бува виключають», – пожартував директор.

Навчали школярів ГФ «Варта порядку» спільно із «Червоним хрестом» за методикою громадської організації «Український легіон». Навчання у себе включало тактичну й цивільну домедичну допомогу. Три дні школярі вивчали разом із «Вартою порядку» тактичну підготовку та три дні разом із «Червоним хрестом» як надавати домедичну допомогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus