USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцьких міліціонерів затримали з хабарем. ПОДРОБИЦІ

21 Січня 2015 09:59
Троє правоохоронців у Луцьку намагалися отримати хабар за непритягнення громадянина до кримінальної та адміністративної відповідальності. Наразі затримані перебувають в ізоляторі тимчасового утримання. Щодо них розслідуються інциденти, коли вони, нібито, били інших громадян.

Про це йшлося під час брифінгу начальника Управління МВС України у Волинській області Петра Шпиги 21 січня.

З його слів, вчора на гарячому затримали працівників міліції, які отримали хабар. Він зазначив, що про підготовку злочину йому було відомо завчасно, працівники служби внутрішньої безпеки спільно з СБУ документували злочинну діяльність міліціонерів. Так, повідомлення про те, що готується злочин згідно зі статтею 386 Кримінального Кодексу України був внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань ще 10 жовтня 2014 року.

Вчора, 20 січня, затримали на гарячому трьох дільничних інспекторів. Наразі затримані перебувають в ізоляторі тимчасового утримання. Сума хабара, який хотіли отримати міліціонери, становить 3 тисячі гривень, що, зі слів Петра Шпиги, трохи перевищує заробітну плату одного дільничного (2,2-2,3 тисячі гривень). Гроші працівники міліції хотіли отримати за непритягнення до адміністративної та кримінальної відповідальності громадянина. Також наразі перевіряють факти побиття громадян з боку цих працівників міліції. Триває розслідування в рамках кримінального провадження. До слова, раніше вказані працівники міліції написали рапорти про звільнення з роботи, ці рапорти наразі вивчали.

Затримані (двоє старших лейтенантів та лейтенант міліції, які працюють на посадах з 2013-14 років)– мешканці Луцька та Луцького району. Затримали їх на робочому опорному пункті. Як зазначив Петро Шпига, міліціонерам загрожує умовний термін, оскільки сума хабара незначна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 44
123 Показати IP 21 Січня 2015 10:10
Бурштиновому начальнику міліції пох.. проблеми маленьких міліціянтів.
Самооборона до 123 Показати IP 21 Січня 2015 10:31
Нічого не змінилося перед пресою бреше про те, що затримані раніше написали рапорти про звільнення, все в старому стилі. А, що ж тобі мішало їх звільнити? Революція гідності ставленик ПС і самооборони. Провеліть опитування людей про побори, нічого не змінилось ДАІ, дозвільна, паспортна, ДСЗЄЗП, і навіть вже дільничні. Ганьба Народ висунув на посаду так працюй, не можеш йди на -р свині пасти.
103 до 123 Показати IP 21 Січня 2015 10:36
А хтось коментував "Це затримали з дозвільної системи тьам все вирішується через рішалу. За якесь навчання за допуск до зброї, в Рівно беруть 500 гривень. А взагалі дозвіл на зброю обходиться 1100 гривень. Платиш дозвіл отримуєш через день не платиш ходиш довго. Перестроїлись козли." це наклеп
Анонім до 123 Показати IP 21 Січня 2015 20:42
він чекае хенеральских погонів . а кого затримали за що-чи правомірно і як було в дйсності що така велика МАФІЯ з дільничих стала прискіпливим результатом оперативной роботи -йому видно пох ... : Ні так неправильно -як вже начльник тобудь ним і розбирись спочатку сам а нечекай коли тебе будуть носом тикати
Адвокат Показати IP 21 Січня 2015 10:10
Нехай ще сбу і внутрішня безпека себе затримають, а то кришують всі ласі шматки: від МРЕВ до кордону. І на що тим мєнтам жити, якщо не брити 'по пару рублів'? Знайшлися прабильні всі!
Тарас до Адвокат Показати IP 21 Січня 2015 10:42
Всім громадянам не треба бути байдужими, маєш інформацію про хапуг, не жалій бидло, здавай бо іначе порядку не наведемо. Не бійся це озвучувати., так як за такої бидлоти ми зараз в таких умовах.
102 Показати IP 21 Січня 2015 10:11
Таким чином можна ПОЧИСТИТИ ряди не тільки міліціонерів - позвільняти ХАБАРНИКІВ у ЗАКОННИЙ спосіб. Ще так треба взятися за НАВЧАЛЬНІ заклади - ОБНАГЛІЛИ "в доску".
лучанка до 102 Показати IP 21 Січня 2015 10:19
Особливо директор 3 школи,і його вчителі-побори на кожному кроці
Я до лучанка Показати IP 21 Січня 2015 14:13
От і не правда. Моя дитина вчиться там з першого класу, зараз вже в середніх класах, і ніхто за всі роки нічого ніколи не вимагав, крім звичайно "за школу", "за клас", а за всякі там дебільні витребеньки типу наворочені дошки, стелі, меблі, ремонти батьки самі вирішують на батьківських зборах, і всі ж випендючуються одне перед одним, тому ніхто не встане не відкриє рот і не скаже що можна і скромніше якось.
Анонім Показати IP 21 Січня 2015 10:13
коментар було видалено
Правдоруб Показати IP 21 Січня 2015 10:18
Зловили, добре. А причини вчинення подібних правопорушень працівниками правоохоронних органів злочинів хтось вивчає та впливає на подальше усунення їх. Чи живемо по принципу - зловили всі молодці, а шукати виходи з ситуації щоб в майбутньому не допускати подібних вчинків ніхто я так зрозумів ніхто не збирається. Шпизі треба задати питання А ЩО ВІН ЗРОБИВ ЩОБ НЕ ДОПУСТИТИ ВЧИНЕННЯ ПОДІБНИХ ДІЙ, ЯКІ ЗАХОДИ ВІН ЗДІЙСНИВ НА ПОСАДІ НАЧАЛЬНИКА ДЛЯ ТОГО ЩОБ УСУНУТИ ПРИЧИНИ ТА УМОВИ ВЧИНЕННЯ ЗЛОЧИНІВ ПРАЦІВНИКАМИ МІЛІЦІЇ? До Шпиги багато питань, як і до його заступників хапуг. Наступні можуть бути вони
Енн Показати IP 21 Січня 2015 10:42
взяли гроші щоб йому, наверх ,занести?!
Василько Показати IP 21 Січня 2015 11:39
А яй...Взяли ! Пов"язали ! Хабарники, хапуги. Як пишеться зверху ще в жовтні дані були внесені до Реєстру. А чому пан Шпига не говорить, що одним із завдань Кримінального Кодексу є не тільки каральна функція а й профілактична. А то якось воно виходить так. Рухнули справу, вели, коли ті подавали рапорти то не зільняли. А не звільняли з якою метою значить це...? Правильно, всі вгадали, шоб зробити показник за три тисячі гривень, початок року, показників нема. Нехай хоч так. В тих самих штатах, перше завдання поліції це профілактика злочинності. А про шт рафи , як каральну методу, я взагалі мовчу. Тільки на пострадянському просторі, доводять до уповноважених органів, яку суму вони мають стягнути до бюджету.
Колін Показати IP 21 Січня 2015 11:57
Про раніше написані рапорти на звільнення -повна брехня.Про спільну розробку фігурантів теж.В нинішній час,як і 10-15 років тому вписуються в "показник"усі служби,забули тільки "взяти участь у затриманні" МЧС,погранці, ВБ фіскальної служби,завгосп прокуратури і прибиральниця міграційної служби!
Адвокат Показати IP 21 Січня 2015 12:27
Все керівництво вже нахапали і квартири, і дачі, як не біля Світязя то в Хрінниках, а участкові, слідчі, опера купують собі бумагу, картриджі і заправл.авто. Керівники мають бензу їздити всюди на моторах 2.8 см3. Кажу буде ще Майдан!
Люстрація до Адвокат Показати IP 21 Січня 2015 13:22
Ти не адвокат, ТИ тупий мусорочок. В самого рило в пуху. Всі мєнти однакові, всі гребуть, одні менше, другі більше, а різниці між вами нема. Всіх до одного звільнити, від полковника до останнього сержанта...
GTA до Люстрація Показати IP 21 Січня 2015 14:59
І тебе ідіота поставити мусором
кс до GTA Показати IP 21 Січня 2015 22:20
5 балів!
просто лучанин до Люстрація Показати IP 21 Січня 2015 18:27
ВСіх звільнити,а тебе дебіла,поставити!Оце вже буде порядок!Керувало країною "добре",а дорвалося ще "ліпше".Не з лейтенантів-дільничих починати треба,а з тих,хто 3000 тратить на один раз пообідати в ресторані,або заправляє на день пальним свої"чесною працею зароблені""лексуси" більше ,ніж на 3000А рядовим міліціянтам дати достойну зарплату,а тоді питати з них .Ось так,люстратор ти х.........
Швепс Показати IP 21 Січня 2015 12:57
Ахаххах умовне , смішно....... Він є посадовець, також він є під присягою...... Звання....... а йому умовне - лол. 25 років падлюці , щоб інші боялись і постригти налисо прямо в залі суду. Ця гуманність надоїдає вже...... Скоїв злочин - відповідай.
Волинянин до Адвокат Показати IP 21 Січня 2015 13:09
Правильно говориш "адвокате", вся причина в керівниках, а не простих рядових працівників, більша половина працівників не місцеві і змушені знімати квартири, кімнати, мають сім'ї, дітей, а на ту запралату вони тільки виживають....а працюють цілодобово. Роботу їхню ніхто не цінує, ні керівництво на місцях ні вище, а про простих людей і говорити не треба, вони їх навіть за "ЛЮДЕЙ" не рахують. Ось так вони і живуть, а ці криси штабні кабінетні, які отримують до 10 тис. зарплати в місяць на них собі показники роблять!!!!!!
Волинянин до Швепса Показати IP 21 Січня 2015 13:12
А ти такий чесний?????!!!!Я б хотів на тебе подивитись, якби ти себе вів на їхньому місці!!!!Ви тільки вмієте, що осуджувати цих людей, а самі на їхні місці і дня не працювали!!!
Ляшко Показати IP 21 Січня 2015 13:14
ВСІ ХТО ТУТ ПИШЕ КОМЕНТАРІ - ТАКІ Ж САМІ ХАБАРНИКИ, ПРОСТО НЕ ПОПАЛИСЬ... НЕ ЗЛОРАДСТВУЙТЕ, ПОДИВІТЬСЯ В ДЗЕРКАЛО І ПОБАЧИТЕ ЩЕ БІЛЬШИХ ХАБАРЮГ. ЧИ МОЖЕ ВИ ТАКІ ПРАВЕДНІ, ТО КИДАЙТЕ В ІНШИХ КАМІНЬ. ПРОСТО СЕБЕ НЕ ВИДНО А ОБІС.АТИ ІНШИХ ТО ПО-НАШОМУ, ПО-УКРАЇНСЬКИ !!!
Василий до Ляшко Показати IP 21 Січня 2015 14:12
Смотрел на себя сегодня в зеркало. Все нормально, как бы.За свое в том числе и за взятки отсидел. ничего не унываю, продолжаю жить. По поводу взяток... Скажу так. берут все. А возмущаются такие как ты потому как не дают . Даже тех сто гривень и то не хотят давать. Сделайте нормальные зарплаты, соцпакет, и никто брать не будет. А не поставить людей с высшим образованием, и то не одним, на грань выживания.Когда водители на фирмах получают зарплату больше чем госслужащий , то наивно ожидать от служащего еффективной работы.И ник свой поменяй. У твоего Ляшко судимостей тоже хватает. Не по реабилитирующих обстоятельствах скажем так.
Людинка до Швепса Показати IP 21 Січня 2015 13:22
Друже ти чепуху пишеш, пролікуйся! Дійсно хочеться на тебе глянути, який ти чесний і як би ти відповідав за свої гріхи, на мою думку відразу би заховався за мамину спідницю....
XRBJK Показати IP 21 Січня 2015 14:57
Всі розумні но ніхто нехоче йти працювати в міліцію на 2000 гривень ібути на роботі зранку до ночі і нікого нехвилює чи в тебе сімя чи діти . Жити всі мають право а не існувати на таку зарплату і з такіми умовами роботи , і це ще люди мають за нещо. Ця схема вийшла з самих вищих крісел і посад , тільки хтось бере 10 тисяч зразу а хтось меншими сумами . Шкода.
SOS Показати IP 21 Січня 2015 15:08
Себе ніхто небачить а когось обіср*ти легко , своє невидно під носом а чуже за горою бачать .
просто лучанин Показати IP 21 Січня 2015 15:18
Те,що тут пишуть,все це так,але ,дійсно,треба показники якісь,що СБУ працює,от і відігрались на "голоср*ких"міліціонерах,які одержують за свою собачу роботу копійки,знімають квартири за більшу платню,як зарплата,а ще ж в більшості сімї,які годувати треба,от і ідуть на крайність.А ті сбеушніки отримують зарплати відповідні та й не беруть по 3000 тис. на 3-5 чоловік,а на одного і не гривнями,а зеленими,Свого під носом не бачать.Ось таких треба саджати,які у віллах живуть,які рахунків мають,по банках,і все це "нажито непосильным трудом".Про це всі знають,але мовчать.Де ж,ворон воронові очі не виклює?Була влада добра,а прийшла ще краща.Правильно легше ж простого лейтенанта вздрючити,ніж генерала,або навіть того ж сбушника.Не було правди а тепер ще більше нема.
Трудяга Показати IP 21 Січня 2015 15:45
Правильно сбу і прокурорчики мазані на БМВ Х5 рисачать і за тиждень заправляють на 2 мєнтовскі зарплати. А мєнти самі лохи бо бояться їх оформити! А ще ж буде антикор-й комітет і що вони заспівають!?
просто лучанин до Трудяга Показати IP 21 Січня 2015 16:30
Дійсно,бояться оформити.Бо ж тй сбу і прокурорчики зразу піднімають трубку і наярюють начальникові,а той дає "відбій",погрожуючи звільненням або щось подібним.От і правда вам,от і бояться залишитись без роботи.Правду кажуть;ведмідь ходив в шубі і буде ходити,а мавпа світила с********ою і буде світити.При такому розкладі так воно і є.Нічого ,на все воля Божа.Прийде час і на них.За все відповідатимуть,за все!
Коля Показати IP 21 Січня 2015 16:17
Шкода хлопців , всі беруть більше а на них відігрались , Можна подумати СБу іПрокуратура чистенькі , Вони можуть собі дозволити все і машини і будинкі і це все поаписують як не на бабу то на діда . Сволочі своїх же садять і ловлять краще щоб хоть одного свого начальчічка накрили УРОДИ
просто лучанин до Коля Показати IP 21 Січня 2015 16:35
Шкода,звичайно.Що таке 3000 тис. на 3 чи 5 чол.?На таких і відіграються,на тому,хто бере тисячами зелених не відіграються ж,бо вони і є ті ж самі хапуги.
Коля до просто лучанин Показати IP 21 Січня 2015 18:01
Читай нормально 3000,0
вазя до Коля Показати IP 22 Січня 2015 21:34
от шкода хлопців, от бідолашні хлопці. чекай-чекай, хую зламаний, наступного разу такі хлопці з тебе здеруть три штуки. будеш далі шкодувати)))
Українка Показати IP 21 Січня 2015 16:35
На простеньких дільничих зароблять хороші премії, високі показники і зірочки на погони. Тут мільярди крадуть і нічого, а три тисячі - ну звісно це "ШОК". Та хоть на ксероксну бумагу бідним міліціонерам дайте, не говорячи про все інше.
Анонім Показати IP 21 Січня 2015 16:36
А ніхто не задавався питанням, чому троє дільничих вимагали хабар у сумі 3000 грн. (сума доволі невелика), можливо на їх жалюгідну зарплату немає за що прогодувати сім"ю ?
піп до Анонім Показати IP 21 Січня 2015 18:11
Підтримую 100 відсотків, їсти хочуть всі.)))
лалалала до піп Показати IP 22 Січня 2015 21:36
так хай би йшли туди де більше платять. де ти живеш? давай прийду, дам по голові, відберу мобіло і скажу "в мене зарплата жалюгідна, пойнять і прастіть"
Адвокат Показати IP 21 Січня 2015 19:38
Де поділася Люстрація, яка вкак...ся? Маякни розумом! Хто жив - той не здохне, але будем надіятися що все зміниться!
не пацик Показати IP 21 Січня 2015 20:14
може б пан з полкничими погонами вже розказав : Скільки розкрито злочинів ( квартирних крадіжок-угонів автомашин- грабунків- злочинів в бюджетній сфері- викрито конвертів- задокументовано ОПГ і проведено затримання- де зброя із УМВС ) та вже пора го спитати чи він в міліціі прессекрератем працюе : Ну дали тобі сбушники по носі -так і ти пару іх затримай там не кращі :- чи ж*па так приросла що вже мізгами неможна працювати
Анонім Показати IP 21 Січня 2015 22:47
До Кректуна Андрія в дозвільну систему треба звертатись в Рівному, у нього завжди для постійних клієнтів наявні дисконтні знижки та бонуси
Шерлох Хомс Показати IP 21 Січня 2015 23:48
Якщо "мєнти" - "сволочі", то хто тоді судді, прокурори, СБУшніки та ВБшніки.....правильно одна "чеснота".....можливо
правда Показати IP 22 Січня 2015 05:16
Чесно Вам скажу, що потрібно посадити тих СБШників та ВБШників за те що вони потратили сумашечі гроші на проведення ОРЗ по затриманю нещасних міліціонерів за три тисячі гривень. А начальнику УМВС стидно таке доповідати на всю Україну як будьто взяли кримінальну угрупіровку. Невже в СБУ та Внутрішній безпеці немає немає роботи. Задопомогою ціх структур і тримається корупція.В загалі сходіть до СБУ та подивітся на якіх машинах їздять, прокуратура миє ногі.
??? Показати IP 24 Січня 2015 00:18
а чому на хабары не взяли трьох СБУшникыв чи трьох ВБешникыв, бо вони самі собі королі і їх немає кому документувати. самі добре хабарі беруть і не по три тисячі на трьох а по 60 тисяс на одного.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus