USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Cхідний агресор особливо озлоблений на волинян, - Шпига

13 Листопада 2014 12:21
Більшу увагу безпеці прикордонних районів планують присвятити, залучаючи правоохоронців.

Про це під час прес-конференції 12 листопада повідомив начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига.

«Я просив би наших мешканців свідомо до цього ставитися. Понад 140 чоловік нині перебуває на Сході, беручи участь в АТО. Серед них більше половини – оперативні працівники. Тому перекрити своїми силами та засобами, отримати потрібну інформацію, ми поки в повному обсязі не можемо. Окрім цього, ми проводимо роботу, щоб збільшити сили і засоби в прикордонних районах», - зауважив Петро Шпига, говорячи про виявлення незареєстрованої зброї та вибухових пристроїв, які привозять учасники АТО зі Сходу.

З його слів, найближчим часом планують посилити блокпости, виставляючи працівників УДАІ, спецпідрозділу «Світязь» та Луцького прикордонного загону. Це робитимуть з метою безпеки, охорони громадського порядку та щоб запобігти можливому проникненню на територію Волині диверсійних груп, зброї та вибухових пристроїв.

Попри те, що нині в області немає дестабілізації обстановки, Петро Шпига підкреслив, що основна увага агресора спрямована на західні регіони України, тож варто бути готовим до всього. Агресор, мовляв, озлоблений на ці регіони, тому що саме звідси йде значна частина допомоги українським бійцям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus