USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьких патрульних нагородили за порятунок хлопчика під час пожежі

24 Жовтня 2019 21:00
Сьогоднішнє ранкове шикування в УПП у Волинській області було особливим та урочистим. Адже до нас завітав генерал-майор служби цивільного захисту, начальник управління ДСНС в області Володимир Грушовінчук, інформує патрульна поліція Волині.

Опісля традиційного виконання гімну України начальник управління Андрій Крутень звернувся до присутніх: «У нас дуже тісна співпраця з рятувальниками. Адже ми разом з ними найпершими прибуваємо на виклики і надаємо допомогу мешканцям великої Волині. Сьогодні відзначаємо патрульних за один з таких героїчних вчинків допомоги людям».

За сміливі і рішучі дії під час надзвичайної ситуації, сумлінне і бездоганне виконання службових обов’язків, досягнення високих результатів у службовій діяльності нагрудним знаком «За відвагу в надзвичайній ситуації» Володимир Грушовінчук нагородив Владислава Романюка, поліцейського роти №1, та Максима Янюка, інспектора роти №1.

Нагадаємо, 26 серпня хлопці в лічені хвилини приїхали на виклик і без вагань проникли в квартиру на бульварі Дружби Народів, у Луцьку, де відбулась пожежа, врятувавши звідти 3-річного хлопчика.

Володимир Васильович наголосив, що всі екстерні служби мають злагоджено діяти в надзвичайних ситуаціях. «Саме так було і 26 серпня, коли екіпаж патрульних прибув на місце займання найпершим і виніс звідти дитину. Кожне врятоване людське життя повернеться нам сторицею. Якщо кожен громадянин говоритиме «дякую» патрульному, медику, рятувальнику, тоді ми будемо впевнені, що гідно виконуємо свої обов’язки перед українським народом», - зазначив Володимир Грушовінчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus