USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Луцьких патрульних навчають кращі спеціалісти Канади та ЄС

19 Січня 2016 11:23
Луцькі патрульні поліцейські з учорашнього дня проходять курси підвищення кваліфікації.

Навчання здійснюють кваліфіковані фахавці Канади та Євросоюзу. Про це написаву Фейсбуці начальник луцьких патрульних Антон Цюцюра.

«Проходимо курси підвищення кваліфікації. Проводять кращі спеціалісти Канади та Евросоюзу. Перший день дуже продуктивно», - написав Антон Цюцюра і розмістив відповідне фото.

Проходимо курси підвищення кваліфікації. Проводять кращі спеціалісти Канади та Евросоюзу. Перший день дуже продуктивно. ))) Антон Пузиревський Serhii Merchuk Юрій Марценишин

Опубликовано Антоном Іванович Цюцюрой 18 января 2016 г.


Ще дві світлини опублікував у Фейсбуці поліцейський Сергій Мерчук, та додав, що навчання луцьких патрульних здійснюють поліцейські, які мають досвід роботи по 30 років, організатори охорони проведень олімпійських ігор, учасники сотень місій по всьому світу

«Стержень патрульної поліції України, зараз ми на навчанні, яке організували канадійці – також поліцейські які мають досвід роботи по 30 років,організатори охорони проведень олімпійських ігор,учасники сотень місій по всьому світу! Атмосфера крута, удосконалюємо навики», - йдеться у дописі.

Проходимо курси підвищення кваліфікації. Проводять кращі спеціалісти Канади та Евросоюзу. Перший день дуже продуктивно. ))) Антон Пузиревський Serhii Merchuk Юрій Марценишин

Опубликовано Антоном Іванович Цюцюрой 18 января 2016 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Луцьк Показати IP 19 Січня 2016 11:37
Ще б розуму, як в європейців.
Анонім до Луцьк Показати IP 19 Січня 2016 12:33
Это в том смысле, чтобы они по примеру немецких полицейских не могли защитить женщин от изнасилования на улицах?
Андрон Показати IP 19 Січня 2016 12:11
вчили вірно робити селфі
Саахов Показати IP 19 Січня 2016 17:27
Все првильно, але до таких курсів потрібно було запросити на навчання поліцейських з міст Ковеля, В-Волинський, Нововолинськ і т.д. Виходить одну справу поліції вчать лише патрульних Луцька, дискримінація у відношенні інших поліцейських... Чи це знову фейк та піар?
Анонім Показати IP 20 Січня 2016 13:04
А дотримуватися Правил Дорожнього Руху та поважати пішоходів їх навчать?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus