USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Луцьких ветеринарів попередили

15 Травня 2015 17:57
З метою створення безпечних та комфортних умов проживання у місті, уникнення поширення сказу серед тварин, виконавчий комітету міської ради зобов'язав управління ветеринарної медицини в Луцьку здійснювати контроль діяльності лікарів ветеринарної медицини (приватних підприємців), ветеринарних клінік та кабінетів з реєстрації домашніх тварин.

У випадку невиконання ними до 1 червня цього року вимог щодо реєстрації тварин — будуть порушувати клопотання про скасування ліцензії на ветеринарну діяльність.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Департаменту ЖКГ доручили посилити контроль за дотриманням житлово-комунальними підприємствами, товариством “М.Ж.К”, іншими житлово-експлуатаційними організаціями Правил утримання тварин у Луцьку, зокрема, щодо реєстрації домашніх тварин.

Комунальне підприємство “Ласка” із залученням працівників Луцького МВ УМВС України у Волинській області та відділу муніципальної дружини міської ради щомісяця здійснюватимуть рейди з перевірок реєстрації домашніх тварин у місцях їх вигулу та прогулянок.

Вирішення питання реєстрації домашніх тварин дасть можливість зменшити кількість безпритульних тварин на вулицях міста, контролювати їх народжуваність, подальшу долю та відслідковувати вакцинацію тварин, особливо від сказу. Важливим моментом реєстрації є те, що власник нестиме відповідальність за тварину, її здоров'я, життя та безпеку оточення, - впевнені фахівці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
капец Показати IP 15 Травня 2015 18:28
Важливим моментом реєстрації є те, що власник нестиме відповідальність за тварину, її здоров'я, життя та безпеку оточення, - впевнені фахівці. САМЕ СТРРАШНЕ ЩО -ВПЕВНЕНІ ФАХІВЦІ..............
луцьк до капець Показати IP 15 Травня 2015 19:04
треба добавити і бабло халявське
бубочка Показати IP 15 Травня 2015 22:59
На Гулака-Артемовського,7, дві собаки безпритульні. І нікому до того діла немає. Вже замучились сваритись із мешканцям. про вигул собак на майданчиках, ще й дуже сваряться, що де їм собак вигулювати. Що майданчики не для дітей, а для собак.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus