USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьких пенсіонерів зігріватимуть дровами із центрального парку. ФОТО

4 Лютого 2009 14:31
Луцькі установи та підприємства знову взялися за прибирання Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. Про це під час робіт по благоустрою парку розповів начальник відділу екології Борис Сорока, – повідомляє 4 лютого репортер «Волинських Новин».
 
За словами Бориса Сороки, під час дослідження прибережної смуги водосховища річки Стир на території парку виявили стихійні сміттєзвалища, сухостійні дерева та самосіви. Тому з метою ліквідації цих недоліків із 20 січня розпочали прибирання зеленого куточку міста.
 
Сьогодні очищати територію прийшли працівники управління капітального будівництва Луцької міськради, транспортного відділу, центру соціальної допомоги та інших установ міста. У списку їхніх завдань було вирубування сухостою та самосіву на території парку, що розташований навпроти вулиці Тещин язик.
 
За словами Бориса Сороки, зрубані дерева відвезуть до територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян міста Луцька. Там їх використають як опалювальний матеріал.
 
Також начальник відділу екології розповів, що під час вирубування хащ у п’ятницю, 30 січня, «знайшли» футбольне поле, про існування якого міська влада нічого не знала. Однак планів щодо його облаштування поки що немає. «Там вже стоять ворота, тому нехай молодь грає у футбол», – запропонував Борис Сорока.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus