USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцьким депутатам пропонують виділити більше грошей на спорт

18 Червня 2015 16:14
Роботу міськради в напрямку підтримки фізичної культури і спорту луцькі депутати вважають недостатньою. Відтак, під час перерозподілу бюджету на спорт пропонують виділити більше коштів.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму 17 червня.

Так, члени комісії рекомендували підтримати на сесії проект рішення Про окремі питання фінансування програм фізичного здоров’я лучан, яке підготовлене депутатською грпою «Новий Луцьк».

Зокрема, цим рішенням пропонується визнати недостатньою роботу щодо забезпечення належного рівня фізичної культури і спорту. А питанню здоров’я лучан надати пріоритетний статус у діяльності виконавчих органів Луцької міської ради.

Відтак, депутати пропонують комітету по фізичній культурі та спорту спільно із управлінням бюджету і фінансів подати на 76 сесію Луцької міської ради проекти рішень про внесення змін до бюджету Луцька та програми соціального розвитку міста.

Депутати просять переглянути видатки на забезпечення фізичного здоров’я лучан та реалізацію спортивних заходів. Крім того, пропонується фінансово підтримати спортивні клуби, які видають абонементи на тренування за місцем прописки.

Депутати проект рішення підтримали і рекомендували сесії до розгляду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus