USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Луцьким прикордонникам допоможуть банкіри

13 Вересня 2014 16:50
До облдержадміністрації звернувся Луцький прикордонний загін з проханням допомогти матеріально-технічним забезпеченням, зокрема, для новоствореної оперативно бойової прикордонної комендатури, бійці якої будуть здійснювати охорону державного кордону, в тому числі, у зоні антитерористичної операції.

До такої служби зголосилося 150 військовослужбовців вищезгаданого формування, - повідомили у прес-службі ОДА.

Зокрема, прикордонникам необхідні тенти, автомобільна гума, акумуляторні батареї, радіатори, автомобільні аптечки тощо. На це в ОДА зініціювали задіяти бізнес та банкірів для покращення матеріально-технічного стану Луцького прикордонного загону.

Уже закупили необхідне спорядження та устаткування на понад 90 тисяч гривень.

Мережа аптек “Сальве” передала 20 автоаптечок, а управління Національного банку України у Волинській області - комп’ютерну техніку та панцерований автомобіль КАМАЗ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus