USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьким учням продовжили дистанційне навчання

4 Лютого 2022 16:56
У зв’язку зі значною кількістю хворих школярів, дистанційне навчання в школах Луцької громади для учнів 5-11 класів продовжили на тиждень.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив директор департаменту освіти Луцької міської ради Віталій Бондар.

З його слів, відповідно до актуальної інформації, наразі спостерігається ріст захворюваності учнів на коронавірусну інфекцію. Тож заклади вирішили продовжити дистанційне навчання.

«Сьогодні проведена нарада з керівниками усіх шкіл і всі вони повідомили, що ситуація із захворюваністю напружена, і щодо ГРВІ, і щодо коронавірусу, і щодо грипу. І якщо з ГРВІ ситуація дещо стабілізувалась, то є ріст хворих на COVID-19. Тому на педагогічних радах було ухвалене рішення з понеділка і до наступного понеділка, 14 лютого, на тиждень буде продовжений режим роботи в форматі дистанційного навчання», - зазначив він.

Читати ще: Головний освітянин Луцької громади пояснив, чому на дистанційне навчання пішли лише учні 5-11 класів

Зі слів Віталія Бондара, станом на понеділок-вівторок у громаді був також високий відсоток педагогів, які перебували на лікарняному. Наразі ж кількість непрацездатних освітян складає 8%. Причому, листки непрацездатності видані їм з різних причин, а не лише через COVID-19: є хворі на грип та ГРВІ, є й педагоги з переломами.

Що ж до хворих учнів, то, зауважує він, у кожній школі різні цифри. Нагадаємо, з 26 січня у школах Луцької громади учні 5-11 класів були переведені на дистанційну форму навчання.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
До обласного управлі Показати IP 4 Лютого 2022 19:39
Чому учні початкових класів шацької громади на карантині? Тому що немає чим обпалювати школи. ДОКЕРУВАЛИСЬ!!.!
Ви смішна до До обласного управлі Показати IP 4 Лютого 2022 20:52
Тобто майже 43тис.хворих вас не хвилює? Не хвилює,що хворі на корону люди ходять по місту та розповсюджують цю заразу?! Докерувалися тому,що їх обрали українці.
До смішного Показати IP 4 Лютого 2022 22:33
Проте діти початкових класів у Луцьку вчаться. А у Шацькій громаді на карантині. Бо немає чим опалювати школи. Діти початкових класів не хворі а їх просто закрили через холодні класи!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus