USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьким вчителям відпускні обіцяють виплатити

27 Травня 2015 15:53
У міській раді називають дезінформацію твердження про те, що луцьких вчителів цьогоріч можуть позбавити «відпускних».

Про це стало відомо під час чергової 74 сесії міської ради сьогодні, 26 травня.

Нагадаємо, нещодавно голова облдержадміністрації Володимир Гунчик заявив, що на Волинь надійшло недостатньо коштів, що вплине на виплату відпускних учителям.

Під час сесії міської ради член депутатської групи «Новий Луцьк» Ігор Поліщук запитав у начальника міського управління бюджету та фінансів Лілії Єлової, чи правда, що вчителям не вистачить грошей на «відпускні». Крім того, з його слів, до нього зверталися місцеві педагоги, які розповідали, що в їх школах директори проводять наради і попереджають про ймовірну невиплату цих коштів.

У відповідь Лілія Єлова зазначила, що ця інформація не відповідає дійсності. І грошей у фонді оплати праці в луцькому бюджеті вистачає.

А начальник міського управління освіти Олег Гребенюк назвав такі вислови дезінформацією, і якщо такі наради направду проводяться, то він попросив його інформувати, аби «розібратися».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
777 Показати IP 27 Травня 2015 16:04
А ГНУЧИКУ І ВСІЙ ОСТАЛЬНІЙ ПИ......ЗДОТІ БУДУТЬ ВІДПУСКНІ
пропоную до 777 Показати IP 28 Травня 2015 00:38
тим вчителям грошей взагалі не виплачувати -голосували за бандюгу, який працював в уряді яника,,то хай тепер "живуть по -новому".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus