USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьким школярам розповіли про роботу рятувальників. ФОТО

9 Листопада 2012 18:13
Працівники МНС, Державтоінспекції, аварійної газової служби та швидкої допомоги нагадали малим лучанам про правила безпеки.

Відкритий урок у межах тижня знань з основ безпеки життєдіяльності влаштували для учнів 5-9 класів луцької гімназії №21 імені Михайла Кравчука 9 листопада.

На початку зустрічі школярі мали нагоду подивитися на автомобільну техніку та обладнання кожного з підрозділів і більше дізнатися про те, як працюють рятувальники та правоохоронці Луцька.







Окрім того, дітям розповіли про основні правила, яких треба дотримуватися під час надзвичайних ситуацій.








За словами інспектора сектору управління ДАІ УМВС України у Волинській області Інги Коваль, цю акцію луцькі рятувальні служби вирішили організувати спільними зусиллями, щоб діти краще запам’ятали усе необхідне, аби себе захистити.





До того ж, вона зазначила, що такі заходи – надзвичайно важливі, адже небезпека може спіткати людину в будь-який момент. Тому, потрібно знати, як діяти у кожному з випадків.





Під час відкритого уроку Інга Коваль нагадала дітям про правила дорожнього руху.







Своєю чергою, лікар станції швидкої медичної допомоги Луцька Алла Мельничук розповіла школярам про те, яку медичну допомогу потрібно надати людям, які постраждали від опіків різних видів. Важливість лекції вона пояснила тим, що діти мають знати, що робити, аби допомогти, а не нашкодити постраждалим.






Як діяти під час витоку газу в приміщенні, розповіла представниця аварійної газової служби.





А от про основні правила пожежної безпеки в побуті та у школі розповів начальник відділу цивільного захисту в Луцьку та Луцькому районі ТУ МНС України у Волинській області Руслан Фтемов.





Показавши декілька відеороликів про те, що робити під час пожежі і якими можуть бути її наслідки, МНС-ник влаштував для діток коротке опитування. В анкетах школярі мали відповісти на декілька запитань, що стосувалися правил безпеки життєдіяльності. А тих, хто найкраще справився із завданням, чекав сюрприз: їм подарували книги.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
сеня Показати IP 10 Листопада 2012 17:22
цар мнс фтемов рулить .башкаленко отдихає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus