USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькій малечі показали «Тачки»

12 Січня 2012 13:32
Для луцької малечі організували свято. Дітям-сиротам та дітям, позбавлених батьківського піклування, віком до 15 років показали фільм «Тачки-2» у кінотеатрі та нагодували солодощами.

Про це 11 січня під час свята розповіла головний спеціаліст Луцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Юлія Кікавська.

З її слів, для 40 дітей, які перебувають на обліку в центрі соцслужб та належать до соціально вразливих категорій населення, організували свято.

«Вони подивилися мультфільм «Тачки-2», отримали солодкі подарунки від спонсора і розважалися в ігровому центрі. Менші – стрибали на батуті, а старші - тішилися ігровими автоматами», - повідомила посадовець.

Також вона зауважила, що подібні дійства відбудуться 12 та 13 січня для дітей з функціональними обмеженнями та дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Нагадаємо, свята для малечі тривають у Луцьку протягом двох тижнів. Зокрема, 5 січня організували дозвілля для дітей віком з 6 до 11 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus