USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькими учнями опікуватиметься психологічна служба

23 Листопада 2018 08:51
При управлінні освіти Луцької міської ради буде створено навчально-методичний кабінет психологічної служби.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови 22 листопада.

Як зазначила директорка управління освіти Зіновія Лещенко, навчально-методичний кабінет психологічної служби буде структурним підрозділом управління та здійснюватиме організаційні, координаційні та навчально-методичні функції в галузі практичної психології і соціальної роботи.

Такий кабінет займатиметься профілактикою та корекцією відхилень в інтелектуальному й особистісному розвитку дитини, охороною фізичного і психічного здоров'я учнів тощо.

«Роботи дуже багато», – наголосила Зіновія Лещенко та додала, що йдеться як про конфліктні ситуації у класах, родинах, так і про булінг, коли потрібне втручання психологів.

Вона зазначила, що кабінет не створюватиметься заново, мова – про реформування наявного центру зі встановленим штатом працівників.

Комісія підтримала проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Поясніть Показати IP 23 Листопада 2018 16:06
якого біса в школах роблять штатні психологи, адже така "ставка" є в кожній шлколі? Хіба робота психолога - це не психологічна допомога, кjнсультації, профілактика учням, щоб кожен з дітей, в кого проблема. міг зайти в кабінет, поговорити, отримати професійну допомогу?! В якій школі таке практикується? Чого зазвичай такі посади займають люди, які до психолгії мають таке ж відношення, як корови до балету? чого державні гроші витрачаються на бюрократичний популізм, замісь реальної роботи з дітьми?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus