USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцький «Авангард» відкрили для школярів. ФОТО. ВІДЕО

7 Жовтня 2015 17:34
Новий сезон національного проекту «Відкриті уроки футболу», який включає в себе ігри, уроки, змагання, конкурси та різноманітні форми заходів за принципом «Футбол для всіх», стартував в Україні в середині вересня. Сьогодні, 7 жовтня, відбулось урочисте відкриття сезону на оновленому стадіоні «Авангард».

Про це йдеться на офіційносу сайті ФК «Волинь».

На стадіоні «Авангард» зібралися учні 5-7 класів та вчителі фізкультури із 23 шкіл міста. Для багатьох з них перебування на головній спортивній арені області стало першим.



Власне сповнилися й мрії зіграти у футбол на домашній арені луцької «Волині». Тим більше, що на «Відкритий урок футбол» завітали і головний тренер ФК «Волинь» Віталій Кварцяний, і гравці команди – Роман Никитюк, Віктор Хомченко, Івіца Жуніч та Міха Горопевшек.

Віталій Кварцяний, відкриваючи свято на «Авангарді», розповів про свої перші кроки у футболі, побажав школярам успіхів в уроках «гри мільйонів».

Він зазначив, що подібні заходи є дуже важливими для розвитку дітей.

«Це так званий адаптаційний виклик для дітей, щоб вони разом із вчителями фізкультури були організованішими і більш розуміли, що футбол повинен бути завжди. Я побачив велике бажання наших дітей бути активними, бути емоційними і робити правильні руху з м’ячем. Це дуже позитивно», – пояснив Кварцяний.



Після короткої розминки діти розпочали своє перше тренування на полі «Авангарду». Команди розділили на сектори поля, у яких вчителі проводили заняття із культури пасу, естафет, ведення м’яча та ударів по воротах. Прикметно, що бажання отримати перші уроки футболу мало й багато дівчат.



Перевірити та показати своє вміння гостям «Авангарду» погодилися й гравці «Волині». Віктор Хомченко показував свій дриблінг, Міха Горопевшек – ведення м’яча на швидкості, Роман Никитюк – гру в «квадраті», а Івіцу Жуніча навіть поставили на ворота.



Нагадаємо, нещодавно завершилася масштабна реконструкція стадіону «Авангард» та створення легкоатлетичного комплексу за кошти Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк». І вже 10 вересня на стадіоні відбувся відкритий чемпіонат Волинської області з легкої атлетики.

ЧИТАТИ ЩЕ: ІСТОРІЯ СТАДІОНУ «АВАНГАРД»: НАЙЦІКАВІШІ ФАКТИ, УНІКАЛЬНІ КАДРИ

До слова, Ігор Палиця продовжує допомагати у популяризації футболу. Адже саме завдяки йому та Фонду «Новий Луцьк» у 15 школах міста були збудовані сучасні футбольні майданчики зі штучним покриттям.

Проект Федерації футболу України та Федерації футболу Волині покликаний використати позитивну футбольну атмосферу як виховний інструмент для превенції дитячих конфліктів і дитячої злочинності, виховання патріотизму та цінностей здорового способу життя.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Земляк Показати IP 7 Жовтня 2015 19:19
А что, что БЮТ И СОЛИДАРНОСТЬ и др. сделали для области? Ну да, за деньги налогоплательщиков некачественный асфальт и закиданные перерытые обочины. Позорники
оксанка Показати IP 8 Жовтня 2015 07:32
для чого цей піар: цейсоціальний проект "Відкриті уроки фудболу " у Волинській області проходять вже давно, ще з 2013 року. Проходили вони вже у Ковелі та Володимирі-Волинському.
Анонім до оксанка Показати IP 8 Жовтня 2015 09:17
думай головою що кажеш. Це - відкриття НОВОГО СЕЗОНУ а не нового проекту
оксанка Показати IP 8 Жовтня 2015 07:35
замість того, щоб людям розказати що це за проект, то вони піарать Палицю, який ще він класний зробив ремонтстадіону "Авангард", основна фішка цього заходу - це ДІТИ !!!! конкретизуйте інформацію самого заходу!!!!!!!!!!!!!!!!
вакула до оксанка Показати IP 8 Жовтня 2015 09:18
а чому не можна подякувати людині яка зробила стадіон? І подарувала ДІТЯМ?
meri до вакула Показати IP 8 Жовтня 2015 09:38
підтримую на всі 100%, стільки як зробив Палиця ще ніхто місту стільки не зробив!
Оксані Показати IP 8 Жовтня 2015 09:30
Розумію, що політичний троллізм, що маєте завдання стежити і плювати. Але ж не заганяйтеся, бо смішно виглядає. Дітей, до речі, привела міська влада, бо ж школи - то їхня парафія. То де піар? Спитайте в дітей, чи їм сподобалося.
Вихователь Показати IP 8 Жовтня 2015 14:53
оце зараз дали діткам побігати , покопати м*ячика заради картинки і щоб знову згадати прізвище Палиці

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus